avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate radu132

Activitate radu132

sant in proces de partaj am IAP 70% nu am cerut apartamentul , in cerere reconventionala an zis ca este in intregime bun propiu . Dupa pronuntare IAP pot face cerere atribuire????
am facut cerere in sedinta la judecatoria craiova, a fost respinsa , apoi am imvocat art6 CEDO si mi-a dat la schim o copie dupa acel CD ..... Dar copiat prost si fara faza principala >>> adica cand mi-a vandalizat masina
pai el este autorizat sa faca expertize contabile NU EXPERTIXE APARTAMENTE????
sa trimis dasarul inapoi la procuratura ,,,,,olutia pe scurt: În baza art. 2781 alin 8 lit. b Codul de procedură penală din 1968 admite plângerea formulată de petentul Lazăr Răducu Cătălin împotriva rezoluţiei nr. 10303/P/2013 din data de 13.11.2013 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Desfiinţează rezoluţia sus-amintită şi trimite cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea începerii urmăririi penale faţă de intimatul Ogarcă Liviu Ciprian. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 29.04.2014.
Document: Hotarâre 2748/2014 29.04.2014
sant intr-un proces de partaj a unia apartament , judecatoare a dat IAP 70% eu 30% judecatoarea a ales un expert partea adversa a cerut sa vina cu un expert asistent .
AU facut expertiza impreun cei doi experti semnand amandoi, problema este ca expertul lor este contabil neavand voie cred eu logic ca expertiza este nula ????
cum vad un CD aflat la un dosar penal????
am fost la arhiva judecatoriei Craiova am luat dosarul la studiu
aveam si un calculator am facut si cerere la judecator acesta neaprobând cererea nemotivando
cum vad un CD aflat la un dosar penal????
am un proces de divort si sotia a bagat divortul care este plecata din tara are un avocat cu procura speciala
a venit un alt avocat substituit si a pus concluzii
care este sanctiune?
un avocat cu procura speciala intr-un divort poate fii substituit?
Răspuns la discuția plata caldurii la comun
Eu locuiesc la un Bl. din Craiova in casa scarii si prin ap. meu nu trec tevii si nici calorifere nu exzista , in schimb am fost pus sa platesc caludura ?? pierderile de retea? ce pot sa fac?
In nici un stat UE nu se plateste ceva ce nu consumi.
multumesc Radu