avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un avocat cu procura speciala intr-un divort poate fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un avocat cu procura speciala intr-un divort poate fi substituit?

un avocat cu procura speciala intr-un divort poate fii substituit?
Cel mai recent răspuns: radu132 , utilizator 16:42, 4 Noiembrie 2013
Din pacate nu poate fi substituit , procura este una speciala data avocatului nu cabinetului si partea trebuie sa fie personal prezenta la proces ori prin procura .
Ca avocat da, insa partea se considera lipsa.
am un proces de divort si sotia a bagat divortul care este plecata din tara are un avocat cu procura speciala
a venit un alt avocat substituit si a pus concluzii
care este sanctiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu doresc sa divortez eu_gabriel eu_gabriel am asa de multe de spus ca nu stiu cu ce sa incep... o sa ma straduiesc sa fiu cat mai concis si la subiect. va rog sa ma ajutati. sotia mea mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? VLADVIOREL12 VLADVIOREL12 BUNA SEARA sotia a deschis proces de divort ,noi nu mai stam impreuna de 2 ani,ea find plecata din tara .la revenirea in tara am discutat si am cazut de comun ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a fi reprezentat in instanta de un avocat prin imputernicire mrdrandrei mrdrandrei Sunt sofer de tir cu contract definitiv la o firma internationala , conduc conform unui grafic 30 de zile calndaristice ( in toata Europa) cu 7 zile libere ... (vezi toată discuția)