avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum vad un CD aflat la un dosar penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum vad un CD aflat la un dosar penal?

cum vad un CD aflat la un dosar penal????
am fost la arhiva judecatoriei Craiova am luat dosarul la studiu
aveam si un calculator am facut si cerere la judecator acesta neaprobând cererea nemotivando
cum vad un CD aflat la un dosar penal????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:18, 23 Mai 2014
Trebuia sa va admita cererea.
Daca a fost respinsa nu puteti viziona CD-ul.

Va aflati in faza de urmarire penala?
a fost aprobat proba cd?este dosar penal ?din moment ce dosarul este la judecatorie inseamna ca este pe rol
sa trimis dasarul inapoi la procuratura ,,,,,olutia pe scurt: În baza art. 2781 alin 8 lit. b Codul de procedură penală din 1968 admite plângerea formulată de petentul Lazăr Răducu Cătălin împotriva rezoluţiei nr. 10303/P/2013 din data de 13.11.2013 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Desfiinţează rezoluţia sus-amintită şi trimite cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea începerii urmăririi penale faţă de intimatul Ogarcă Liviu Ciprian. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 29.04.2014.
Document: Hotarâre 2748/2014 29.04.2014
Ati facut cererea in sedinta publica si s-a respins?

Parchetele pun bete in roate si daca a ajuns la parchet e aiurea situatia.

In prezent s-a complicat tare situatia ca nu mai puteti ajunge la instanta si se pot face abuzuri.
Mie imi pare noua lege mult mai comunista pe acest aspect.
Egalitatea partilor ca principiu creat de jurisprudenta CEDO ar trebui respectat si interdictia sa nu se poata da decat argumentat si cu cale de atac la instanta.
Din pacate, este o problema care e mult prea greu sa fie rezolvata...desi imposibil nu ar fi...
am facut cerere in sedinta la judecatoria craiova, a fost respinsa , apoi am imvocat art6 CEDO si mi-a dat la schim o copie dupa acel CD ..... Dar copiat prost si fara faza principala >>> adica cand mi-a vandalizat masina

Alte discuții în legătură

Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal ... Velkan Velkan Daca sunt din alt oraș se poate că fotocopierea dosarului penal sa îmi fie trimis pe email? (vezi toată discuția)
Neefectuare expertiza markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamuririre cu privire efectuarea unei expertize: sunt parte vatamata intr-un dosar penal, care are ca obiect falsul in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea cauzei a persoanei care a lipsit la judecata dar care nu a fost extradata, ci s-a prezentat singura in tara CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Rejudecarea cauzei a persoanei care a lipsit la judecata dar care nu a fost extradata, ci s-a prezentat singura in tara, nu este prevazuta de prevederile art. ... (vezi toată discuția)