avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate lua_lanna

Activitate lua_lanna

Răspuns la discuția Ghicitori...
2. testoasa
Răspuns la discuția Proces litigii de munca
freeelis a scris:

1. Daca executorul judecatoresc nu va ajuta care este in masura sa puna in executare un titlu executoriu, atunci cine credeti ca va poate ajuta?

2. Modalitatile legale pentru a obtine ceea ce doriti dvs numai in instanta se poate rezolva, chiar daca aceasta inseamna un nou litigiu.
Nu stiu daca executorul poate solicita suma exacta, aceasta nefiind specificata in sentinta, dar nici nu pot accepta ca la un salar de 2100 lei, 14 zile de concediu sa-mi fie platita suma de 50 lei, doar ca asa crede angajatorul...E josnic.
Asdar, chiar si cu sentinta in mana, tot patronii dicteaza. Instanta da, patronul hotaraste, de aia merge tara asta bine...
carmenmur a scris:

verificati sentinta la judecatorie
Pai o am...ce sa mai verific?
Instanta inainte de a se pronunta a cerut asoc sa prezinte suma achitata de catre mine, pe parcursul procesului. Pe chitanta mea scrie taxe restante 2009.Concluzia e ca eu am o hotarare judecatoreasca care in momentul de fata nu e acceptata, iar recursul din partea asoc e tardiv. Cum pun in aplicare hotararea jud ptr ca acea suma de 700 lei sa-mi fie stearsa de la cheltuieli si sa-mi pot rezolva problemele?
freeelis a scris:

Puteti depune plangere penala impotriva angajatorului ...
Alt proces?????????
Va rog ajutati-ma concret, pentru ca nu-mi pot permite avocat. La recurs am avut avocat, dar instanta nu a specificat cheltuielile de judecata pt avocatul meu in hotarare chiar daca s-a depus chitanta , asa ca cine plateste?
Hotararea e definitiva, firma a contestat hotararea Tribunalului Hd, au facut recurs la Curtea de apel Ab, unde s-a hotarar citez: "suma de 1611 lei net si sa compenseze in bani 14 zile de concediu de odihna" la proces a fost copie dupa contractul de munca, unde a fost trecut salariul. S-a facut sentinta cu titlu executoriu, doar ca nu vor sa plateasca contravaloarea celor 14 zile de concediu, iar executorul i-a mai facut o somatie, dar mi-a spus ca poate sa nu se prezinte firma cu banii si ca n-are ce-i face. Nu stiu eu ce sa fac...
Dupa atata timp se mai poate face recurs? Sentinta s-a dat in sedinta publica din data de 21 oct, iar eu am primit-o in posta in data de 08 nov. Daca instanta a hotarat ca suma de 700 lei, e prescrisa...ce mai pot face ei? Au fost la judecatorie unde apare ca le-a fost trimisa sentinta. Eu le-am facut o copie si lor. Eu am primit-o ei nu, sa-i credem?
La noi adm are 400 lei9brut), presedintele 130 lei, ptr 130 apartamente.