Avand invedere discrepantele si nemulltumirea proprietarilor privind salariile angajatilor asociatiilor de proprietari propun tuturor forumistilor si proprietarilor sa inpuna pe nivel national urmatoarele salarii;Administrator+contabil+casier la 3-10 apartamente administrate 540 lei brut pe luna.La10-50 apartamente 540-600 lei/luna,la 50-200 apartamente 600-800 lei/luna, la 200-500 apartamente 800-1200lei/luna/ la500-850apartamente 1200-1500 lei/luna.Iar la Presedinte 75% din salariul administratorului in functie de nr.de apartamente administrate. La cenzor 50% din salariul administratorului in functie de nr, apartamente administrte.
Nu ne-ati spus daca brutul e pt CC sau CIM ..... 800 lei la 200 de ap ..... la CIM nu prea mai ramane mare lucru si nu stiu cine ar putea munci pe banii astia, bineinteles un admin care intr-adevar munceste si isi da silinta sa mearga totul bine. Apoi, presedinte cu 75 % din salariul admin ??? Nu vad de ce, presedintele neavand mare lucru de facut , nu face calcule, plati, nu intocmeste niciun fel de acte oficiale, nu face drumuri prin te miri ce colt al orasului pt declaratii, ajutoare de caldura, ridicare calcule repartitoare, banca , achizitionare materiale pt curatenie ...... etc.
=D>#-oBuna ziua, fara suparare va rog, sunteti?/ati fost? administrator?.
La noi la romani din pacate cel mai simplu este sa aruncam cu pietre si sa fim suparati pe toata lumea.
Stiti cam cata "bataie de cap" are un admin.?, ca trebuie sa suporte aproape zilnic pe toti "nemultumitii"?, toti vrem sa consumama mult, sa fie curat, sa fie caldura si apa calda, tevile, coloanele sa fie inlocuite cand este cazul si cat mai urgent cand se sparg in vreun apartament.......acuma iarna in plus sa mearga la radet ptr. "ajutoarele" da caldura mincinoase, cacai multi mint ca sunt saraci(cu duhul poate) si nimeni nu verifica adevarul, cacai radet-ului ii convine sa primesca sponsorizari si sa ofere apa calda murdara si caldura insuficienta.......in rest va doresc tuturoro nemultumitilor..O ZI BUNA!!!.......si acum bataia de cap cu decl.112 si cate or mai aparea.
O ZI BUNA TUTUROR.
Daca as cere "marea cu sarea" ca salariu de administrator (noroc ca nu vor avea prilejul acestei situatii alte asociatii de proprietari :)) ), as cere pentru nervii pe care mi-i fac cu cei care sunt obsedati de natura penala din nascare a administratorului si care te intreaba si de ce are la restanta 20,05 lei si nu 20,00 lei cat si-a calculat el...... si pentru deranjul acasa, respectiv batutul in usa la orice ora din zi si din noapte, nu neaparat pentru chestiuni urgente.....
In rest, alergat de colo-colo, socotit si batut capul cu problemele inerente aparute eu, una, nu mi-as face mari probleme. E, iaca, o munca ca oricare alta! Iar acum sunt multe posibilitati de a-ti usura o parte din aceste eforturi, pe baza internetului.
Daca internetul ar aduce si o lecusoara mai mult bun simt, ehei.....ce multumiti am fi cu totii!!!
Atentie. Rain4est. Administratorul, persoana fizica conform art.35 al.2 din Legea nr.230/2007 se angajeaza obligatoriu cu Contract individual de munca. Referitor la Presedinte conform art.31 din Legea nr.230/2007 reprezinta asociatia si este responsabil chiar si de activitatea depusa de catre un administrator