avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Activitate marius 69

Activitate marius 69

Răspuns la discuția Cesiune
Am vrut să achit pentru a ridica notificarea din C. F. însă era o sumă mai mare decât cea din titlul executoriu, nici bani ,nici timp , nici varianta de a contesta nu am.
Răspuns la discuția Cesiune
Nu, merge pe executarea veche de aproape 1 an . Nu am fost informat de bancă de cesionar şi nici de executor de această miscare , am vrut să achit in totalitate suma însă am rămas blocat când executorul mia zâmbit în nas .
Discuție Cesiune
Banca Transilvania poate cesiona un credit in executare silită din 2012 ,recuperat aproximativ 85% , către un cesionar în 2017 ?
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor în vederea soluționării acestei situații.
Răspuns la discuția cesionare executare silită
Iar cei de la UNEJ am făcut pentru ceva asemănător şi au răspuns cam în două luni tinând partea ex.judecatoresc şi că sunt probleme tehnice .
Răspuns la discuția cesionare executare silită
Multumesc, am răspunsuri cu suma,verbal cu cesiunea. Aveam nevoie acum pentru ridicarea notificării din C.F.
Sunt în executare silită din 2012 , sa recuperat cam 85% din sumă. Am cerut o informație la suma rămasă pentru a o achita şi am primit o sumă mai mare decât cea din titlul executoriu .
Am cerut explicatii despre această situație iar executorul judecătoresc a spus că a primit o cesiune a acestui titlu executoriu în urma cu aproximativ doi ani,eu nu stiu nimic de acesta.
Vă rog frumos , ce ar trebui să fac in această situație în vederea inchideri titlului executoriu , ex.judecatoresc nici măcar nu vrea să îmi comunice suma rămasă din titlul executoriu.
Vă mulțumesc.
am participat financiar la constructia uei case cu 70% si mai am rate la banci pe numele meu de 30%.
sotia a intentat divort si a parasit domiciliul de 2 luni.
eu platesc singur ratele si nu mai fac fata,nu o intereseaza, casa nu o putem vinde asa repede.
ce sa fac, cum sa impartim ratele juritic si sa recuperez din suma platita singur.