Am vrut să achit pentru a ridica notificarea din C. F. însă era o sumă mai mare decât cea din titlul executoriu, nici bani ,nici timp , nici varianta de a contesta nu am.
Nu, merge pe executarea veche de aproape 1 an . Nu am fost informat de bancă de cesionar şi nici de executor de această miscare , am vrut să achit in totalitate suma însă am rămas blocat când executorul mia zâmbit în nas .
Banca Transilvania poate cesiona un credit in executare silită din 2012 ,recuperat aproximativ 85% , către un cesionar în 2017 ?
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor în vederea soluționării acestei situații.
Sunt în executare silită din 2012 , sa recuperat cam 85% din sumă. Am cerut o informație la suma rămasă pentru a o achita şi am primit o sumă mai mare decât cea din titlul executoriu .
Am cerut explicatii despre această situație iar executorul judecătoresc a spus că a primit o cesiune a acestui titlu executoriu în urma cu aproximativ doi ani,eu nu stiu nimic de acesta.
Vă rog frumos , ce ar trebui să fac in această situație în vederea inchideri titlului executoriu , ex.judecatoresc nici măcar nu vrea să îmi comunice suma rămasă din titlul executoriu.
Vă mulțumesc.
am participat financiar la constructia uei case cu 70% si mai am rate la banci pe numele meu de 30%.
sotia a intentat divort si a parasit domiciliul de 2 luni.
eu platesc singur ratele si nu mai fac fata,nu o intereseaza, casa nu o putem vinde asa repede.
ce sa fac, cum sa impartim ratele juritic si sa recuperez din suma platita singur.