avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cesiune
Discuție deschisă în Executare silită

Cesiune

Banca Transilvania poate cesiona un credit in executare silită din 2012 ,recuperat aproximativ 85% , către un cesionar în 2017 ?
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor în vederea soluționării acestei situații.
Cel mai recent răspuns: Avocat Remis , utilizator 19:32, 4 Octombrie 2018
Buna ziua, Creanta poate fi cesionata si in cursul executarii silite. Au fost efectuate acte de executare in toata aceasta perioada?
Nu, merge pe executarea veche de aproape 1 an . Nu am fost informat de bancă de cesionar şi nici de executor de această miscare , am vrut să achit in totalitate suma însă am rămas blocat când executorul mia zâmbit în nas .
Am vrut să achit pentru a ridica notificarea din C. F. însă era o sumă mai mare decât cea din titlul executoriu, nici bani ,nici timp , nici varianta de a contesta nu am.
Mergeti la executorul judecatoresc si solicitati o copie a intregului dosar de executare silita. Este posibil sa se poata solicita si obtine anularea executarii silite daca s-a perimat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Carmen Fica Carmen Fica In urma cu 10 ani am fost administrator al unui IMM ce a intrat in insolventa . Creditor principal - Raiffeisen Bank , cu ipoteca asupra unui imobil a carui ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta, titlu executoriu, perimare si prescriere executare silita, frauda executor judecatoresc. Darius_D Darius_D Buna ziua, Ma numesc Darius si va retin atentia cu situatia in care ma aflu. In 4 aprilie 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BANCA. Am ... (vezi toată discuția)