avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... impartirea ratelor de la intentarea divortului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

impartirea ratelor de la intentarea divortului

am participat financiar la constructia uei case cu 70% si mai am rate la banci pe numele meu de 30%.
sotia a intentat divort si a parasit domiciliul de 2 luni.
eu platesc singur ratele si nu mai fac fata,nu o intereseaza, casa nu o putem vinde asa repede.
ce sa fac, cum sa impartim ratele juritic si sa recuperez din suma platita singur.
Ultima modificare: Duminică, 6 Februarie 2011
marius 69, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:17, 6 Februarie 2011
sunteti intr-o situatie f delicata intrucat fiind casatoriti casa va apartine in cote de 1/2 fiecaruia. puteti sa introduceti actiune de partaj, sa probati ca ati avut o contributie mai mare de 1/2 la constructia casei si sa solicitati instantei sa va atribuie dvs casa iar sotiei sa ii platiti o sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort Ionut.Abc Ionut.Abc Buna ziua, As dori o lamurire cu privere la partajul bunurilor in cazul unui divort. Luam ca exemplu casa. Daca procedura de achizite a acesteia a inceput ... (vezi toată discuția)
Partaj motinga motinga Sint cetateanca a Republicii Moldova.cu 10ani in urma am cunoscut un roman,care ne fiind casatoriti am cumparat o casa in Romania,desigur pe banii mei,eu ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema legata de casa elymeris elymeris In anul 1999,cand s-a casatorit baiatul meu,cumnatul meu,fratele sotului a venit la noi si ne-a rugat sa cumparam casa de la el si sa las in casa mea ,in ... (vezi toată discuția)