Sunt în executare silită din 2012 , sa recuperat cam 85% din sumă. Am cerut o informație la suma rămasă pentru a o achita şi am primit o sumă mai mare decât cea din titlul executoriu .
Am cerut explicatii despre această situație iar executorul judecătoresc a spus că a primit o cesiune a acestui titlu executoriu în urma cu aproximativ doi ani,eu nu stiu nimic de acesta.
Vă rog frumos , ce ar trebui să fac in această situație în vederea inchideri titlului executoriu , ex.judecatoresc nici măcar nu vrea să îmi comunice suma rămasă din titlul executoriu.
Vă mulțumesc.
Faceti-i notificare scrisa cu confirmare de primire postala cu termen de comunicare...
Daca nu va raspunde faceti-i plangere la U.N.E.J sau Ministrul Justitiei...
Chestia pe care sumar o expuneti miroase a infractiune mai ales ca acesti samsari sunt asimilati functionarilor publici si pot raspunde pentru Abuz in Serviciu..
Cesiunea necomunicata debitorului nu-i poate fi opozabila.
Este obligat prin lege sa va notifice orice nou act survenit in executarea silita si este obligat sa va comunice orice document din dosarul de executare
Consultati un avocat ca poate exista posibilitatea introducerii unei Contestatii la Executare