buna ziua, Adeverinta cu salariile realizate, emisa de unitatea care detine arhiva, are lunii in care nu apare nici un venit (linie).Pensionarea s-a facut pe baza carnetului de munca in care nu apare nici o intrerupere.La recalcularea pensiei dupa noua lege se iau in considerare numai lunile in care sunt venituri sau in lunile in care nu apare venit sunt scoase de la pensie.Mentionez ca lunile in care nu apare venit se datoreaza faptului ca NU SE GASESC STATELE DE PLATA? VA MULTUMESC
Bună ziua, sunt într-o relație de prietenie cu o fata de circa 4 luni, acum ea dorește să o primesc in spațiu pentru că trebuie să-și schimbe buletinul.Ce consecințe sunt dacă relația nu merge, și are buletinul pe spațiul meu? Vă mulțumesc
buna ziua, dupa pensionare mi-a fost prelungit contractul cu 1 an, apoi inca 1 an, pentru prelungirea cu inca 1 an este necesara cerere din partea salariatului ? se prelungeste obligatoriu inca un an ? este decizia exclusiva a conducatorului unitatii de a prelungi sau nu, chiar daca este cerere de prelungire? Va multumesc
Buna Ziua. Sunt angajat la o institutie publica subordonata primariei, care ne-a transmis ca NU vom primi vouchere de vacanta. Este legal sau putem actiona primaria in judecata?Va multumesc
Buna ziua, M-am pensionat in 2019, mai pot contesta in justitie decizia de pensionare pe motiv ca nu mi-au fost luate in calcul sporurile si sumele din acord? Va multumesc
buna ziua.Printr-o hotarare definitiva sunt obligat sa platesc unei persoane daune de 2000 lei.Persoana respectiva a trimis hotararea unui executor judecatoresc care pe langa suma de 2000 lei imi solicita 1400 lei drept onorariu, care consider ca este exagerata.Cum pot diminua onorariu? Va multumesc