avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce pot face daca un detinator de arhiva refuza sa-mi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce pot face daca un detinator de arhiva refuza sa-mi ...

Buna ziua Ce pot face daca un detinator de arhiva refuza sa-mi elibereze adeverinta pentru recalcurea pensiei in conformitate cu noile lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:19, 21 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Arhivele Nationale
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa eliberare adeverinta vechime de arhiva Cristina Filimon Cristina Filimon Este legal ca deținătorul autorizat al arhivei fostului angajator (care a fost radiată) să ceară o taxă pentru eliberarea unei adeverințe de muncă de ... (vezi toată discuția)
Pensie - obținerea adeverințelor. doresc să aplic pentru obținerea pensiei și am nevoie de adeverința ... Tuscaloosa Tuscaloosa Doresc să aplic pentru obținerea pensiei și am nevoie de adeverința care să-mi ateste anii de muncă. Am luat legătura cu deținătorul autorizat al ... (vezi toată discuția)
Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)