avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua.Printr-o hotarare definitiva sunt obligat sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua.Printr-o hotarare definitiva sunt obligat sa platesc ...

buna ziua.Printr-o hotarare definitiva sunt obligat sa platesc unei persoane daune de 2000 lei.Persoana respectiva a trimis hotararea unui executor judecatoresc care pe langa suma de 2000 lei imi solicita 1400 lei drept onorariu, care consider ca este exagerata.Cum pot diminua onorariu? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:38, 6 Octombrie 2020
Onorariu avocat și/sau executor?
Trebuie să faceți contestație la executare și să solicitați diminuarea.. Atenție, onorariile minimale/maximale pentru executori sunt stabilite printr-un ordin și trebuie să le luați și pe acelea în seamă.
Intr-adevar onorariul pare mare. Exista un ordin de stabilire a onorariilor minimale si maxim. Daca considerati ca nu s-a incadrat in acele marje, puteti formula contestatie la executare si puteti solicita diminuarea onorariului executorului judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat/executor acn acn Buna ziua ! Se poate micsora cumva onorariul executorului jud. , pt ca mi se par cumva aiuristice sumele transmise , gen : cheltuieli de transport ; alte ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare blitzmate blitzmate buna seara am avut un proces in urma caruia am avut de platit o suma de bani, creditorul avand ipoteca pe apartamentul meu... s-a ajuns la executare silita... ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli executare silita ContSters413966 ContSters413966 Buna! am primit o adresa de la judecatorie unde scrie ca trebuie sa achit taxa pt xero copiere a dosarului executional, dar nu scrie unde se plateste.In ... (vezi toată discuția)