avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate Iulia-Catalina

Activitate Iulia-Catalina

Buna seara,
Am o dilema. Incerc sa ajut pe cineva sa faca un contract de arenda care ii este necesar pentru a putea beneficia de subventiile pentru agricultura. Ideea este ca terenul este in intravilan si vor face demersul sa il transforme in extravilan sau agricol, nu am inteles prea bine intentia lor. Iar pe acel teren, aparent exista si un imobil.
Intrebararile mele sunt:
1. cum poate scoate terenul din intravilan avand o locuinta construita pe el?
2. Daca ii fac un contract de arendare in care el sa completeze datele care lipsesc, cu privire la teren, cu pixul ulterior cand va avea toata documentatia finala a acestuia, respectivul contract poate fi consederat ca viciat sau nelegal?
buna ziua, as avea o intrebare, oare poti sa recuperezi un permis luat de politie, pt viteza, daca te duci cu actiunea cu stampila mare de la registratura instantei pe ea?Nu de alta dar pana s-ar scoate certificatul de grefa ar expira dovada deoarece contestatia s-a depus cam in ultima zi.
Buna ziua, am si eu o intrebare...cum completez declaratia pe propria raspundere model 2 de la ONRC, daca am de exemplu 7 clase CAEN de activitate trecute in actul constitutiv. Adica doresc o firma de constructii care sa se ocupe de tot de la ridicare de cladirei, finisaje , instalatii etc, si astfel cuprind cam 7 clase din CAEN. Si nu am destul spatiu pe respectiva declaratie sa le trec pe toate, mai ales pe cele din 4 cifre.
Deci cum o completez?
Buna ziua,
am avut curajul sa imi fac singura actul contitutiv la n mic srl dar acum am intampinat o alta problema.... in cate exemplare il autentific. Un avocat mi-a zis 3 iar un notar 6?
Iar rezultatul corect este....oare?
Răspuns la discuția plata taxelor la ONRC?!
Deci costurile sunt destul de mari fata de ce ma steptam.
Si inca o nelamurire o mai am in legatura cu: 7. Certificatul emis de administraţia financiară competentă, care certifică faptul că pentru imobilul cu destinaţie de sediu social
nu a fost înregistrat un alt document ce atestă înstrăinarea dreptului de folosinţă asupra aceluiaşi imobil, cu titlu oneros sau
gratuit;
Nu m-am interesat de asa ceva insa este absolut necesar sa fie si acesta la dosar sau imi ajunge contractul de inchiriere?
Răspuns la discuția plata taxelor la ONRC?!
multumesc mult pentru lamuriri pentru ca cei de la ONRC sunt destul de rezervati cu informatiile.
M-am decis si eu sa deschid o firma, si dupa ce aproape am terminat dosarul mi-a mai ramas o singura enigma...taxele. Si nu stiu cand anume se platesc....Mai intai depui dosarul si dupa platesti ce taxe iti spun, sau platesti taxele de timbru, de inregistrare dar cum fac cu taxa de publicare in MO ca e pe file??? Si cam cat m-ar costa in principiu pentru ca am auzit o multitudine de variante si de opinii.