avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale actul constitutiv oare cate exemplare??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

actul constitutiv oare cate exemplare??

Buna ziua,
am avut curajul sa imi fac singura actul contitutiv la n mic srl dar acum am intampinat o alta problema.... in cate exemplare il autentific. Un avocat mi-a zis 3 iar un notar 6?
Iar rezultatul corect este....oare?
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 14:37, 23 Februarie 2011
Daca tot ati avut curajul sa va intocmiti singura actul constitutiv, iar in capitalul social nu este aportat un imobil se poate intocmi in...2 exemplare. Unul care se va depune la registrul comertului si unul care va ramane la dvs. Asta cu conditia ca actul sa fie sub semnatura privata. Daca doriti sa-i dati data certa la avocat sau la notar intocmiti cu un exemplar in plus.
Daca nu ati adus aport in nantura un imobil la capitalul social (asa cum banuiesc) nu este nevoie sa fie atestat de avovat sau autentifica de notar, il intocmiti in 2 exemplare (unul ramane la ORC si unul revine sociatatii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare obiect de activitate societate comerciala ludeea ludeea Buna ziua, Pentru schimbarea obiectului principal de activitate al unei societati este necesara redactarea actului constitutiv din nou cu noul obiect , in 2 ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social cu aport in natura manoiuadrian manoiuadrian Buna ziua, Am si eu o intrebare. Doresc sa aduc ca aport la capitalul social al firmei un teren. Terenul imi apartine mie, si sunt si actionar majoritar. Ceea ... (vezi toată discuția)
Motiv amanare inregistrare firma robert_11 robert_11 [quot][b]Motiv amanare - Art. 8 din actul constitutiv nu respecta prevederile legii 31/1990 privind majorarea capitalului social. ... (vezi toată discuția)