avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate marioara sandu

Activitate marioara sandu

Impozitul datorat la primarie pentru 2 autoturisme vindute cu chitanta de mina si neradiate este de 5000 roni ,sint pe numele sotului meu care a decedat de un an . Am sansa sa fiu scutita de acest impozit deoarece nu am niciun venit? Exista vreo lege ca dupa un numar de ani daca nu platesti nimic din aceasta suma sa se anuleze ? Mentionez ca nu am decit casa modesta in care traiesc.Va multumesc anticipat.
Vecinul meu are peste 150 de stupi asezati in curtea lui care sint la o distanta de 20m de locuinta mea. Aceste albine imi face viata un calvar mie si familiei mele, deoarece sint foarte agresive intepindu-ne zilnic. Am 3 nepotei care de frica lor sta mai mult in casa. Murdareste cu escrementele lor rufele,masina si tot ce se afla in curte.Am facut plingere la politie dar nu sa rezolvat nimic, din contra acum a devenit agresiv si stapinul lor. Ce cai de rezolvare mai am? Va rog sa ma credeti ca in conditiile acestea nu se poate traii. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo asociatie apicola care sa-l poata obliga in vreunfel sau procuratura? Va multumesc anticipat.
Sotul meu a vindut 2 autoturisme cu chitanta de mina fara a trece masinile pe numele cumparatorului. Nu a retinut cartile de identitate ale masinilor si acum nu mai stiu la cine se mai afla aceste masini.Sotul meu a decedat de un an si eu nu stiu cum sa procedez sa radiez aceste masini ca sa nu mai platesc impozit la primarie. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. Va multumesc anticipat.