avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum rezolv problema cu albinele din stupinele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum rezolv problema cu albinele din stupinele vecinului?

Vecinul meu are peste 150 de stupi asezati in curtea lui care sint la o distanta de 20m de locuinta mea. Aceste albine imi face viata un calvar mie si familiei mele, deoarece sint foarte agresive intepindu-ne zilnic. Am 3 nepotei care de frica lor sta mai mult in casa. Murdareste cu escrementele lor rufele,masina si tot ce se afla in curte.Am facut plingere la politie dar nu sa rezolvat nimic, din contra acum a devenit agresiv si stapinul lor. Ce cai de rezolvare mai am? Va rog sa ma credeti ca in conditiile acestea nu se poate traii. Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo asociatie apicola care sa-l poata obliga in vreunfel sau procuratura? Va multumesc anticipat.
Formulati in instanta o actiune civila pentru obligatia de a desfiinta stupii din curte intrucat este interzis sa-i tina la o distanta atat de mica de localitate sau chiar in localitate ,solictati daune pe zi de intarziere pana la indeplinirea obligatiei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Albinele vecinului imi provoaca neplaceri. cum se poate rezolva? voicu elisabeta voicu elisabeta Vecinul meu are peste 130 de stupi amplasati in curtea sa care se afla la 20 de metri de locuinta mea. Albinele sint foarte agresive ne ataca si ne inteapa ,am ... (vezi toată discuția)
Deranjat de albinele vecinului alexand alexand Vecinul meu are peste 150 de stupi cu albine care din septembrie pina in aprilie se afla in gospodaria acestuia care se afla la 30 de metri de gospodaria mea ... (vezi toată discuția)