avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Albinele vecinului imi provoaca neplaceri. Cum se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Albinele vecinului imi provoaca neplaceri. Cum se poate rezolva?

Vecinul meu are peste 130 de stupi amplasati in curtea sa care se afla la 20 de metri de locuinta mea. Albinele sint foarte agresive ne ataca si ne inteapa ,am 3 nepoti care de frica lor stau mai mult in casa.Deasemenea albinele cu escrementele lor imi murdareste rufele si masina auto.I-am spus cu frumosu sa le mute deoarece mai are o proprietate unde au fost pina sa le aduca linga proprietatea mea dar acum a devenit violent.L-am reclamat la politie dar fara niciun rezultat.Va rog sa-mi spuneti ce pot sa mai fac sa pot scapa de aceste albine care imi fac viata un calvar mie si familiei mele. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:27, 21 Ianuarie 2011
Folositi un generator de sunete de joasa frecventa pentru a alunga albinele din curtea dvs. Se gasesc in comert si e cea mai buna solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjat de albinele vecinului alexand alexand Vecinul meu are peste 150 de stupi cu albine care din septembrie pina in aprilie se afla in gospodaria acestuia care se afla la 30 de metri de gospodaria mea ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv problema cu albinele din stupinele vecinului? marioara sandu marioara sandu Vecinul meu are peste 150 de stupi asezati in curtea lui care sint la o distanta de 20m de locuinta mea. Aceste albine imi face viata un calvar mie si familiei ... (vezi toată discuția)
Am drepturi am in curtea mea? stupina la vecinul de alaturi alanda alanda Buna ziua, Va relatez pe scurt o problema cu care ma confrunt. Sunt proprietara unei case la tara. Casa are curte, gradina de legume si livada. Ca vecin am ... (vezi toată discuția)