Sotul meu a vindut 2 autoturisme cu chitanta de mina fara a trece masinile pe numele cumparatorului. Nu a retinut cartile de identitate ale masinilor si acum nu mai stiu la cine se mai afla aceste masini.Sotul meu a decedat de un an si eu nu stiu cum sa procedez sa radiez aceste masini ca sa nu mai platesc impozit la primarie. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. Va multumesc anticipat.
Va trebui sa actionati in instanta persona careia i-ati vandut masinile (pe fiecare in parte ) sa solicitati pronuntarea unei hotarai judecatoresti care sa tina loc de act de vanzare-cumparare . Cu acea hotarare veti merge la Adm.Fin. si la Politie -auto si veti radia masinile.
Av.Ioana Cazacu 0766525202
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere autoturism
dumimiha
Am cumparat o masina in data de 13.11.2010 si cel de la care am cumparat-o nu mi-a trimis inca actele de la fisc cum pot sa-l fortez sa le trimita mentionand ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism
vioviod
In 2001 am vandut un autoturism, iar persoana respectiva nu a mai venit sa facem actele. Drept urmare, autoturismul respectiv este si acum pe numele meu. ... (vezi toată discuția)