avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema cu impozitul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema cu impozitul

Sotul meu a vindut 2 autoturisme cu chitanta de mina fara a trece masinile pe numele cumparatorului. Nu a retinut cartile de identitate ale masinilor si acum nu mai stiu la cine se mai afla aceste masini.Sotul meu a decedat de un an si eu nu stiu cum sa procedez sa radiez aceste masini ca sa nu mai platesc impozit la primarie. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez. Va multumesc anticipat.
Va trebui sa actionati in instanta persona careia i-ati vandut masinile (pe fiecare in parte ) sa solicitati pronuntarea unei hotarai judecatoresti care sa tina loc de act de vanzare-cumparare . Cu acea hotarare veti merge la Adm.Fin. si la Politie -auto si veti radia masinile.
Av.Ioana Cazacu 0766525202

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism dumimiha dumimiha Am cumparat o masina in data de 13.11.2010 si cel de la care am cumparat-o nu mi-a trimis inca actele de la fisc cum pot sa-l fortez sa le trimita mentionand ... (vezi toată discuția)
Vandut masina fara contract, platesc impozit gab.mcv gab.mcv buna ziua, am facut greseala sa dau masina fara un contract , asa ca sunt inscrisa la Primarie si platesc impozit de 3 ani. m-am adresat politiei pentru ca ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vioviod vioviod In 2001 am vandut un autoturism, iar persoana respectiva nu a mai venit sa facem actele. Drept urmare, autoturismul respectiv este si acum pe numele meu. ... (vezi toată discuția)