buna ziua, am facut greseala sa dau masina fara un contract , asa ca sunt inscrisa la Primarie si platesc impozit de 3 ani.
m-am adresat politiei pentru ca nu mai stiu la cin se afla si nu stiu cum as putea s-o radiez de pe numele meu.
ma puteti ajuta?
Va trebui sa deschideti actiune in instanta impotriva cumparatorului si solicittai sa se constate intervenita vanzarea-cumpararea masinii. Cu hotararea judecatoreasca mergeti la Adm fin. si politie , o radiati si nu mai platiti impozit .
Av.Ioana Cazacu 0766525202
dati o declaratie notariala in care sa spuneti ca ati vandut masina in cursul anului 200X (sau data exacta daca o stiti) fara sa intocmiti un inscris constatator. sau ati intocmit unul dar l-ati pierdut in imprejurari necunoscute, sau pur si simplu nu mai sunteti in posesia nici unui exemplar ... oricare din variante. Depuneti declaratia la primarie impreuna cu o cerere de radiere a autoturismului din rolul fiscal.
Tot politia va va ajuta sa va recuperati actele sau sa rezolvati cu impozitul pt masina .Este suficient sa faceti o cerere la politie si sa le dati datele pe care le cunoasteti.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Radiere autoturism
dumimiha
Am cumparat o masina in data de 13.11.2010 si cel de la care am cumparat-o nu mi-a trimis inca actele de la fisc cum pot sa-l fortez sa le trimita mentionand ... (vezi toată discuția)
Hg nr.44 din 2004
nacl
[b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b]
Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)