avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vandut masina fara contract, platesc impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vandut masina fara contract, platesc impozit

buna ziua, am facut greseala sa dau masina fara un contract , asa ca sunt inscrisa la Primarie si platesc impozit de 3 ani.
m-am adresat politiei pentru ca nu mai stiu la cin se afla si nu stiu cum as putea s-o radiez de pe numele meu.
ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:25, 9 Februarie 2011
Va trebui sa deschideti actiune in instanta impotriva cumparatorului si solicittai sa se constate intervenita vanzarea-cumpararea masinii. Cu hotararea judecatoreasca mergeti la Adm fin. si politie , o radiati si nu mai platiti impozit .
Av.Ioana Cazacu 0766525202
dati o declaratie notariala in care sa spuneti ca ati vandut masina in cursul anului 200X (sau data exacta daca o stiti) fara sa intocmiti un inscris constatator. sau ati intocmit unul dar l-ati pierdut in imprejurari necunoscute, sau pur si simplu nu mai sunteti in posesia nici unui exemplar ... oricare din variante. Depuneti declaratia la primarie impreuna cu o cerere de radiere a autoturismului din rolul fiscal.
Tot politia va va ajuta sa va recuperati actele sau sa rezolvati cu impozitul pt masina .Este suficient sa faceti o cerere la politie si sa le dati datele pe care le cunoasteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism dumimiha dumimiha Am cumparat o masina in data de 13.11.2010 si cel de la care am cumparat-o nu mi-a trimis inca actele de la fisc cum pot sa-l fortez sa le trimita mentionand ... (vezi toată discuția)
Problema cu impozitul marioara sandu marioara sandu Sotul meu a vindut 2 autoturisme cu chitanta de mina fara a trece masinile pe numele cumparatorului. Nu a retinut cartile de identitate ale masinilor si acum ... (vezi toată discuția)
Hg nr.44 din 2004 nacl nacl [b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b] Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)