avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere autoturism

Am cumparat o masina in data de 13.11.2010 si cel de la care am cumparat-o nu mi-a trimis inca actele de la fisc cum pot sa-l fortez sa le trimita mentionand faptul ca eu vreau s-o inmatriculez cat mai repede pe numele meu? exista vreo baza legala care sa-l oblige sa radieze masina mai repede? multumesc anticipat pentru raspuns
Ii trimiteti o notificare in care il atentionati sa se prezinte pentru radiere si inmatriculare ,Daca nu il avertizati ca il veti chema in judecata. Daca nu se va prezenta va trebui sa-l actionati in judecata sa solicitati instantei sa se constate intervenita vanzarea autoturismului si cu 2 martori, chitanta etc .Dupa judecata veti prezenta sentinta la sectia financiara si politie.
Av.Ioana Cazacu 0766525202

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu impozitul marioara sandu marioara sandu Sotul meu a vindut 2 autoturisme cu chitanta de mina fara a trece masinile pe numele cumparatorului. Nu a retinut cartile de identitate ale masinilor si acum ... (vezi toată discuția)
Vandut masina fara contract, platesc impozit gab.mcv gab.mcv buna ziua, am facut greseala sa dau masina fara un contract , asa ca sunt inscrisa la Primarie si platesc impozit de 3 ani. m-am adresat politiei pentru ca ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta- nu pot radia un autoturism chiar daca am hotarare judecatoreasca Didina0 Didina0 Buna ziua, am nevoie de ajutorul d-voastra. Sunt intr-un impas si nu stiu ce am de facut. Povestea este in felul urmator: eu am vandut un autoturism la o ... (vezi toată discuția)