avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozitul de la primarie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozitul de la primarie

Impozitul datorat la primarie pentru 2 autoturisme vindute cu chitanta de mina si neradiate este de 5000 roni ,sint pe numele sotului meu care a decedat de un an . Am sansa sa fiu scutita de acest impozit deoarece nu am niciun venit? Exista vreo lege ca dupa un numar de ani daca nu platesti nimic din aceasta suma sa se anuleze ? Mentionez ca nu am decit casa modesta in care traiesc.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 14:16, 9 Februarie 2011
Doar daca primaria respectiva a emis o hotarare in acest sens. Intrebati acolo. La nivel de tara nu exista un act normativ care sa va absolve de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu impozitul marioara sandu marioara sandu Sotul meu a vindut 2 autoturisme cu chitanta de mina fara a trece masinile pe numele cumparatorului. Nu a retinut cartile de identitate ale masinilor si acum ... (vezi toată discuția)
Anulare tp in mof de o terta persoana ClaudePH ClaudePH Buna ziua! Pe scurt: sotia mea este speriata de fratele ei pe motiv ca i-a anulat dreptul de proprietate dobandit prin testament semnat, parafat si ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta-camin de nefamilisti tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua Am o prietena care locuieste intr-un camin de nefamilisti din anul 2003. Cind i-a fost data camera, nu a semnat niciun contract, doar, plateste ... (vezi toată discuția)