avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate calinca

Activitate calinca

cum pot scoate toate pemisele care mi-au fost furate in Italia,care sunt pasii aici in Romania.Acolo am depus plangere la carabinieri,am anuntat consulatul ,dar am nevoie de permise...ADR.card tahograf+permis si atestatul de transport marfa
de unde pot afla situatia dividentelor si a actiunilor la petrolimportexport .o alta sursa inafara de BVB si Depozitul central?
Discuție Card CETELEM
am un card de credit Cetelem,facut in 2007,la o rata de bunuri facut abuziv fara sa fiu anuntata in prealabil.In concluzie asi vrea sa ii dau in judecata pentru comision si dobanda exagerat de mare ,care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez?
Lucrez la o firma de distributie pe o autoutilitara de 3.3 Tone,am cauciucuri mixte la masina,patronii nu vor sa imi cumpere cauciucuri de iarna;intrebare daca se intampla un eveniment rutier din cauza acestui lucru cine e vinovat,cine plateste sau cine e responsabil de acest lucru.Acelasi lucru daca sunt oprit in trafic si se verifica de catre organele abilitate acest lucru la fel acceasi intrebare am eu vreo raspundere?
ce acte imi trebuiesc pentru inregistrarea certificatului de mostenitor la circa financiara?
am 2 nepoti de 8 si respectiv 16 ani,sunt cetateni romani dar locuiesc cu parintii in Suedia,vor sa vina in tara singuri,din Suedia in Romania nu e o problema la aeroport vin cu insotitor de bord care preda minorii unei rude desmante de la plecare de acolo...ei problema se pune cum si cu ce acte pleaca din nou in Suedia?avand in vedere ca ambii parinti sunt in Suedia.
Am centrala termica si locuiesc la bloc,la etajul al II-lea,prin ap.trec tevile de caldura in baie si dormitorul mare ,tevi izolate cu buret special,iar restul sunt mascate cu rigips.Firma care se ocupa cu citirea gicacalorimetrelor mi-a trimis si mie o instiintare de plata.Este legal ca si eu sa platesc ....ce....
1)ca teava din baie nu se incalzeste niciodata deoarece pe coloana de caldura mai este un singur ap care nu are centrala si acela e chiar deasupra mea
2)vecinii de deasupra nu prea dau drumul la caldura,incalzindu-se doar cu aragazul,fapt ce se poate dovedi cu factura care le vine la caldura pana in 60-65 ron.
Cui ma pot adresa?Cine ma poate lamuri....platesc sau nu caldura .....care caldura....bani aruncati ,ar trebui ca eu si vecinii sa-i dam in judecata ca nu isi incalzeste casa. X-(
Răspuns la discuția taxa audio muzical
Buna ziua!va multumesc ca ati raspuns solicitarii mele,dupa cum ati banuit este exact AUTORIZATIE NEEXCLUSIVA de la UCMR-ADA.Care sunt criteriile dupa care se plateste aceasta taxa?Mi se pare abuziva odata ce tu ai un TV la care platesti cablu.....dar daca era pe program de stiri si nu era pe muzica...sa zicem,tot asa erai obligat sa platesti?
o prietana are un bar mic de cartier unde are un televizor , plateste in fac. de lumina acea taza TV,iar la firma de cablu taxa de cablu ,evident.Ce obligatie de plata mai are catre stat,pentru ca se confrunta cu o problema,a venit o firma care a pus-o sa plateasca <<taxa de audio muzical , 52 roni lunara,este legala acesta taxa?Am sa revin cu o lamurire in momentul in care citesc contractul, pe care l-a semnat sa X-( vad conform carei legi se afla la baza acestei taxe.Dar daca aveti cunostinte si lamuriri suplimentare va rog sa ma informati.