avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate ela_75

Activitate ela_75

Discuție demisie
buna ziua suntem salariati la o s.c. profil mobila.In urma cu 3 luni aceasta firma a cerut insolventa sau nu stim exact reorganizarea societatii.pe data de 26 martie un furnizor a venit si a ridicat din magazin toata marfa.a doua zi am fost trimisi acasa pina cind vor vedea ce se intimpla cu societatea.salariile nu le-am primit inca.in cazul in care ne gasim alt loc de munca cum putem pleca.Demisia sau alta modalitate.va rugam sa ne sfatuiti si pe noi.Va multumim
Discuție somaj
buna seara am fost angajata la sc comercial timp de patru ani pana acuma a fost bine incepand cu data de 9 feb neau spus ca nu mai au bani sa ne plateasca dandune in somaj ce drepturi avem noi va rog sa ne spuneti ce avem de facut care sunt legile va multumesc
Discuție divort
buna ziua am terminat divortul acum o saptamina custodia copilului a obtinut o tatal in hotarire instanta nu a specificat si despre dreptul meu la vizita dar pensie alimentara mi au cerut va rog sa imi spuneti daca drept la vizite nu am atunci pensie pentru ce sa dau ?
mentionez ca am un salariu de 425 ron si am ramas si cu ceva datorii ce mai pot face?
Discuție divort
sunt casatorita de 13 ani.sotul a dat divort in luna ianuarie dar s a mutat la parintii lui din decembrie.copilul la luat cu el cam la o saptamina
in lipsa mea el a luat lucruri din casa .am schimbat yala la usa .copilul nu vrea sa stea cu mine deloc.nici la scoala nu vrea sa merg sa il vad.motivul ar fi ca il fac de ris in fata colegilor.merg cit de des pot sa il vad.copilul sta tot timpul cu capul in jos si plinge cind ma vede .va rog sa imi da ti un sfat ce pot face sa il aduc acasa
pe copil.am incercat sa vorbesc cu sotul dar el imi spune ca nu ma vrea copilul
ca el nu il tine fortat .
va multumesc
.