avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters192408

Activitate ContSters192408

Ma intereseaza daca pot vinde un imobil intabulat provizoriu pe numele meu?Motivul intabulari provizori fiind lipsa receptiei finale casa fiind terminata in proportie de 80 % .
Va multumesc
Buna seara.
In urma cumparari unei case p+1E in anul 2008 intabularea sa facut provizoriu,pana la finalizarea constructiei(receptie totala).Fostul propietar a avut autorizatie de constructie p+2E care a expirat in1998,reusind sa costruiasca numai p+1E si un acoperis care nu avea forma ca in proiect,incalcand legea.
Ma intereseaza daca eu noul propietar pot sa intru in legalitate cu renuntare la un etaj si modificare invelitoare .
Cu respect Bogdan Liviu
Buna ziua.
Am cumparat o casa p+1E in 2008 ,fara ca aceasta sa aiba receptia totala ,proiectul fiind p+2E.Din aceasta cauza casa a fost intabulata provizoriu in numele meu ,pana la finalizarea constructiei implicit receptia totala efectuata.
As vrea sa stiu daca pot sa obtin o noua autorizatie de constructie dar cu renuntare la ultimul etaj si intrare in legalitate.
Intrarea in legalitate datorata construirii acoperisului deci modificarea proiectului initial.
Mentionez ca vechea autorizatie de constructie a expirat in 1998.