Ma intereseaza daca pot vinde un imobil intabulat provizoriu pe numele meu?Motivul intabulari provizori fiind lipsa receptiei finale casa fiind terminata in proportie de 80 % .
Va multumesc
Buna seara.
In urma cumparari unei case p+1E in anul 2008 intabularea sa facut provizoriu,pana la finalizarea constructiei(receptie totala).Fostul propietar a avut autorizatie de constructie p+2E care a expirat in1998,reusind sa costruiasca numai p+1E si un acoperis care nu avea forma ca in proiect,incalcand legea.
Ma intereseaza daca eu noul propietar pot sa intru in legalitate cu renuntare la un etaj si modificare invelitoare .
Cu respect Bogdan Liviu
Buna ziua.
Am cumparat o casa p+1E in 2008 ,fara ca aceasta sa aiba receptia totala ,proiectul fiind p+2E.Din aceasta cauza casa a fost intabulata provizoriu in numele meu ,pana la finalizarea constructiei implicit receptia totala efectuata.
As vrea sa stiu daca pot sa obtin o noua autorizatie de constructie dar cu renuntare la ultimul etaj si intrare in legalitate.
Intrarea in legalitate datorata construirii acoperisului deci modificarea proiectului initial.
Mentionez ca vechea autorizatie de constructie a expirat in 1998.