avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrare in legalitate si reautorizare constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrare in legalitate si reautorizare constructie

Buna seara.
In urma cumparari unei case p+1E in anul 2008 intabularea sa facut provizoriu,pana la finalizarea constructiei(receptie totala).Fostul propietar a avut autorizatie de constructie p+2E care a expirat in1998,reusind sa costruiasca numai p+1E si un acoperis care nu avea forma ca in proiect,incalcand legea.
Ma intereseaza daca eu noul propietar pot sa intru in legalitate cu renuntare la un etaj si modificare invelitoare .
Cu respect Bogdan Liviu

Alte discuții în legătură

Vanzare casa intabulata provizoriu ContSters192408 ContSters192408 Buna ziua. Am cumparat o casa p+1E in 2008 ,fara ca aceasta sa aiba receptia totala ,proiectul fiind p+2E.Din aceasta cauza casa a fost intabulata provizoriu ... (vezi toată discuția)
Vila p+1e+m, in acte este doar p+1e! ce pot face? ARES99 ARES99 Am cumparat recent o vila P+1E+M (de fapt cam P+2E..)! In acte peste tot in afara de Certificatul de Urbanism (inclusiv Autorizatia de Construire) scrie P+1E. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)