avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vanzare casa intabulata provizoriu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vanzare casa intabulata provizoriu

Buna ziua.
Am cumparat o casa p+1E in 2008 ,fara ca aceasta sa aiba receptia totala ,proiectul fiind p+2E.Din aceasta cauza casa a fost intabulata provizoriu in numele meu ,pana la finalizarea constructiei implicit receptia totala efectuata.
As vrea sa stiu daca pot sa obtin o noua autorizatie de constructie dar cu renuntare la ultimul etaj si intrare in legalitate.
Intrarea in legalitate datorata construirii acoperisului deci modificarea proiectului initial.
Mentionez ca vechea autorizatie de constructie a expirat in 1998.

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate si reautorizare constructie ContSters192408 ContSters192408 Buna seara. In urma cumparari unei case p+1E in anul 2008 intabularea sa facut provizoriu,pana la finalizarea constructiei(receptie totala).Fostul propietar ... (vezi toată discuția)
Casa contruita la rosu -receptie 2008 sultan gina sultan gina Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care exista o casa construita la rosu , cu receptia lucrarii facuta in 2008. Acoperisul trebuie inlocuit intrucat ... (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda fara autorizatie, dar declarata la fisc.. smith123 smith123 Buna ziua, In anul 2013 am inceput constructia ununi minibloc (4 apartamente) P+2, autorizatia de constructie a fost emisa pentru P+2 dar si aceasta cu ... (vezi toată discuția)