avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare imobil intabulat provizoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare imobil intabulat provizoriu

Ma intereseaza daca pot vinde un imobil intabulat provizoriu pe numele meu?Motivul intabulari provizori fiind lipsa receptiei finale casa fiind terminata in proportie de 80 % .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 11:16, 12 Februarie 2011
da, se poate vinde fara nici un fel de probleme
In pretul stabilit pe langa vanzare, pe langa dreptul de proprietate asupra terenului veti cesiona si toate drepturile decurgand din autorizatia de construire, iar procesul verbal de receptie finala si implicit intabularea finala a constructiei se va face pe numele cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pe un alt proprietar fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra in acest sens, am primit mostenire de la parintii mei un teren intravilan. Inainte de a se dezbate mostenirea, ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie ionescucarmen ionescucarmen fiul a construit pe terenul mamei (terenul este doar al mamei pt ca i s-a reconstituit dreptul de proprietate aesteia in calitate d emostenitoare) o casa. se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)