avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Ciprian Cioaric

Activitate Ciprian Cioaric

Răspuns la discuția iesire din indiviziune
Puteti incheia o tranzactie sau un acord de mediere. Acordul de mediere se depune la dosarul cauzei si hotararea instantei va fi luata in camera de consiliu, pronuntand o hotarare de expedient. Dupa legalizarea acestei hotarari va prezentati la OCPI si va intabulati drepturile de proprietate. Pt mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.
Aveti varianta medierii. Daca un litigiu se incheie printr-un acord de mediere puteti recupera taxa de timbru. Pentru mai multe informatii va rog accesati www.alegemedierea.ro . cu siguanta si alte situri despre mediere va vor oferi raspunsurile cautate.
Răspuns la discuția infiintare birou mediator
Buna seara. Dupa absolvirea cursurilor urmeaza un examen. In cazul in care ati trecut si de examen, trebuie sa va adresati Consiliului de Mediere. Pe www.cmediere.ro gasiti toti pasii ce trebuie urmati pentru a va intocmi dosarul de autorizare. In urma cererii de autorizare + actele necesare + taxa aferenta vi se elibereaza actul oficial de atestare. Cu acesta in 15 zile de la eliberare va prezentati la Adm Financiara si va inregistrati si acolo. Apoi....mult succes :)