avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

Buna ziua!Vreau sa stiu daca pot face partaj in instanta fara sa am cadastru?Suntem 3 mostenitori ,detinem certificatul de mostenitor,noi ne-am inteles intre noi la partile de mostenire. Ce trebuie facut ca sa intram si legal in drepturi?Ce pasi trebuiesc facuti(ce acte necesare)?Este vorba de o casa batraneasca cu o curte de1000mp teren aferent .Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ciprian Cioaric , Mediator 17:18, 10 Martie 2011
Puteti incheia o tranzactie sau un acord de mediere. Acordul de mediere se depune la dosarul cauzei si hotararea instantei va fi luata in camera de consiliu, pronuntand o hotarare de expedient. Dupa legalizarea acestei hotarari va prezentati la OCPI si va intabulati drepturile de proprietate. Pt mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere moștenire instanță viorel77 viorel77 Dezbaterea a ajuns la final, ni s-a aprobat tranzactia (definitivă). Ce urmează după decizia finală? (vezi toată discuția)
Este obligatorie lichidarea regimului matrimonial in cazul divortului? antonia73 antonia73 Buna ziua. Vom divorta amiabil la notar, avand un copil minor si un altul major, insa inca in procesul de invatamant. Inteleg ca ar trebui sa facem o lichidare ... (vezi toată discuția)
Urgent sfat tranzactie/partaj in fata instantei, bogdanA2012 bogdanA2012 Buna seara!. Nu m-am mai confruntat cu teama asta. In urma unui partaj am ajuns la o tranzactie. Ne-am inteles cu privire la toate bunurile imobile si mobile. ... (vezi toată discuția)