avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... infiintare birou mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

infiintare birou mediator

buna ziua. vreau sa deschid un birou de mediator. am urmat cursurile dar ma intereseaza ce trebuie sa fac acum cu atestatul. care e ordinea: autorizare la consiliul de mediere sau la financiar?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Cioaric , Mediator 23:18, 11 Februarie 2011
Buna seara. Dupa absolvirea cursurilor urmeaza un examen. In cazul in care ati trecut si de examen, trebuie sa va adresati Consiliului de Mediere. Pe www.cmediere.ro gasiti toti pasii ce trebuie urmati pentru a va intocmi dosarul de autorizare. In urma cererii de autorizare + actele necesare + taxa aferenta vi se elibereaza actul oficial de atestare. Cu acesta in 15 zile de la eliberare va prezentati la Adm Financiara si va inregistrati si acolo. Apoi....mult succes :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor - acte necesare profesare mediere mireloi mireloi As dori sa stiu acre sunt pasii si procedurile ce trebuiesc urmate pentru a putea deschide un cabinet de mediator?? Va multumesc!! (vezi toată discuția)
Mediere, profesia de mediator Dani@ Dani@ In ce conditii pot deveni mediator?Care sunt etapele si conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea deschide un cabinet de mediere?Este necesar ... (vezi toată discuția)
Angajare mediator florinplaton florinplaton As dori sa intreb care sunt conditiile de angajare ca mediator, unde trebuie sa ma interesez, cine face aceste angajari si daca faptul ca am absolvit ... (vezi toată discuția)