Buna ziua, Va rog tare mult , am o intrebare daca ma poate ajuta cineva!! In anul 2009- 2010 s-au incasat 1500 lei reprezentand garantii participare licitatie. In anul 2016 s-au stornat asfel 117=462 -1500 (nu s-au restituit garantiile deoarece nu am avut nici o cerere in acest sens si nu s-au mai gasit datele de contact ale firmei). Acum, in 2018 am primit o cerere de restituire a garantiei, E corect daca fac inregistrarea 117=462 +1500 ?????, ca sa pot restitui suma inapoi!!! Multumesc anticipat!!!
Am o fetita de 10 ani cu gr.1 de handicap(retard psiho-motor sever), in 15 martie 2015 am primit decizie de la CAS pt. ghete ortopedice. As vrea sa stiu daca pot sa mai primesc o alta decizie pt scaun rulant(carucior)?, cat este decontat de CAS? La ce interval de timp se pot elibera prescriptiile med. pt dispozitive medicale?
Multumesc anticipat
Multumesc, d-lui tudorvaleriu
Tatal indeplineste conditiile pt a putea beneficia de CCC, insa eu vreau sa stiu daca este OBLIGATORIU sa-si ia tatal concediu o luna. Daca nu este obligatoriu as vrea eu sa stau in CCC pana la data de 01.08.2015 cand copilul implineste 2 ani
Multumesc inca o data!
Buna ziua, la terminrea concediului de maternitate, tatal este obligat sa stea si el o luna acasa?Eu trebuuie sa ma intorc la 01.08.15, atunci copilul are 2 ani,deci in luna iulie putem sa stam amandoi acasa?Multumesc anticipat
Buna ziua, trebuie sa decontez cheltuielile de deplasare pt o angajata,insa ea a pierdut biletele de tren cu care s-a deplasat.Ordinul de deplasare are aprobare si stampila de unde a fost in delegatie.Ce posibilitate exista de a putea deconta?
Va multumesc anticipat.
Sentinta penala finala 23/15.06.2013:Obliga inculpatul X la plata sumei de 1200 lei actualizata cu rata dobanzii de la data sentintei pana la data efectiva a platii.
Persoanei X, i s-a aprobat o cerere de a putea plati suma in 5 rate,pana la data de 30.11.2013.
Intrebare:cum calculez suma actualizata cu rata dobanzii?
1200x5.2%/365x168 zile=28,89 lei ? sau
suma ramasa de la o rata la altax5,2%/365xnr de zile ramase de la o rata la alta?
Multumesc anticipat
Lucrez la un spital si trebuie sa ma intorc din concediu de maternitate in curand.Am aflat de la cineva ca pe postul care eram este cineva cu contract de munca pe perioada determinata, dar eu va trebui sa dau concurs cu acea persoana, si apoi se va hotari cine ramane, eu sau acea persoana. Mai mult, pana la data concursului poate sa ma trimita pe alt post.Mentionez ca sunt economista si am aflat ca vor sa ma trimita pe post de gestionar la magazia spitalului. Este adevarat, se poate intampla asa? MULTUMESC