avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate eugeniavasilescu

Activitate eugeniavasilescu

am avut un card cumparaturi Raiffeisen la care nu am platit 3 luni si a fost cesionat de top factoring La dansii am platit tot platit si nu reusesc sa obtin suma care o mai datorez si penalitati Singura data cand au trimis o comunicare cu total suma platita a fost in iunie 2014.Mentionez ca nu am semnat niciun act cu eimai jos va transmit scrisoare poate puteti sa ma lamuriti DVS
Subscrisa TOP FACTORING SRL, cctivitati ale agentiilor de colectare si ale birourilor (oficiilor) de raportare a creditului, in calitate de mandatar exclusiv al Glasro Holding LTD, cesionar al creantei detinuta de compania Raiffeisen Bank SA fata de dumneavoastra.
Raspundem prin prezenta solicitarii Dvs. telefonice si va aducem la cunostinta urmatoarele:
Debitul dumneavoastra provine din acordarea de catre Raiffeisen Bank SA, la data de 01.05.2006, prin Contract de Credit a sumei de 3,300.00 RON. Ulterior in data de 12.04.2012 s-a modificat limita de credit la valoarea de 5,600.00 RON.
Asa cum ati fost informata si prin notificarile noastre in conformitate cu art. 1393 din Codul Civil si art. 85 Titlul VI din Legea nr. 99/1999 privind unele masuri pentru accelerarea reformei economice, la data de 29.08.2012 a fost incheiat un contract de cesiune conform caruia Raiffeisen Bank SA inregistrata la 1082 Nicosia Cipru) toate creantele pe care le detine impotriva Dvs., rezultate din Contractul de Credit aferent Contului nr. pe care l-ati incheiat cu Raiffeisen Bank SA.
Cesionarul a autorizat societatea TOP FACTORING SRL pentru desfasurarea activitatii de recuperare/colectare a creantei care, la data preluarii, era in valoare de 5,497.51 RON.
In conformitate cu clauzele contractului semnat de dumneavoastra, pentru fiecare zi de intarziere la debitul mentionat mai sus au fost adaugate dobanzi penalizatoare, dupa formula: Capital restant * 45 %/360 * numar zile intarziere.
In perioada 14.09.2012 - 15.02.2013, au fost efectuate plati in valoare totala de 1,810.00 RO
Luand in considerare platile efectuate, a fost stabilit Angajamentul de plata Nr. Inreg. conform caruia debitul restant inregistrat pentru Contractul de Credit, in cuantum de 4,807.00 RON, urma sa fie achitat in 15 transe lunare a 300.00 RON si o ultima transa in valoare de 307.00 RON.
Mentionam faptul ca prin incheierea angajamentului de plata cu rate lunare este stopat calculul de costuri suplimentare, in conditiile in care se respecta conditiile referitoare la plata la termen si in suma convenita a fiecarei rate.
De la data stabilirii conventiei de plata si pana in prezent, cand s-a produs anularea Angajamentul de plata Nr. Inreg. 83, au fost efectuate plati in valoare de 5,700.00 RON, dupa cum urmeaza:(20.03.2013-27.05.2014)
Avand in vedere ca nu s-au fost respectat termenele scadente ale ratelor stabilite prin conventia de plata, acesta a fost anulat, iar dobanzile penalizatoare au fost recalculate(
La data prezentei, debitul restant inregistrat pentru este in cuantum de 1,582.41 RON.
Răspuns la discuția abuzuri asociatie
legea o cunosc f bine ,ceea ce nu am explicat clar este ca blocul va intra in consolidare (are bulina gr.I) iar acesta cosmetica facuta este pentru a face vandabile unele dintre apartamente. Daca ar fi fost reabilitare,consolidare,modernizare sau eficientizare s-ar fi facut ori contracte individuale ori daca ar fi fost global pe asociatie s-ar fi obtinut in avans autorizatie de la discipina in constructii,mediu ,etc. Ori aici nu s-a facut nimic in acest sens ci s-a fortat ca toti locatarii indifierent daca au vrut sau nu ,au semnat sau au refuzat sa semneze sa plateasca o suma imensa cca 2000 lei pt acesta lucrare.
Răspuns la discuția abuzuri asociatie
Cred ca SANDA65 nu a citit atent ce am scris. DORESC O PARERE AVIZATA.
Multumesc
Răspuns la discuția abuzuri asociatie
exista cineva competent care sa-mi raspunda ? Este vorba totusi despre proprietate privata!
Răspuns la discuția abuzuri asociatie
blocul are grad de seismicitate 1 si deci toata aceasta "cosmetica" este facuta pt a da bine pana ca se vor aloca fondurile de consolitare
In 2009 dupa efectuarea studiului de rezistenta,bloculA4 si A5 au fost
incadrate in gr.1 de risc urmand sa se intocmeasca proiectul de
consolidare.
In urma cu 2 luni s-a pus problema refacerii fatadei (blocurile nu
sunt in strada ca sa prezinte pericol iar ceea ce cadea in timpul
furtunilor era nisip) si nu foarte multa lume a fost de acord cu
costuri intre 17-2000 lei pentru curatat peretii de resturi,lipit
poliester si data apoi o culoare, mai ales ca majoritatea locatarilor
sunt pensionari si o parte dintre locatarii si-au refacut fatada
apartamentului cu costuri proprii fara a implica asociatia de
proprietari, situatie in care ma aflu si eu.
S-a intocmit o lista de luare la cunostiinta si in care se cerea si
acceptul locatarilor implicit si pe care am scris clar nu sunt de
acord si am semnat ,dar nu am fost luata in seama si fara sa fim
anuntati in decursul a cateva ore, in ziua de 7 noi.2012 mi s-a
vandalizat apartamentul,adica stratul de ciment aplicat direct
pe caramida (grosime 5-6 cm) a fost dat jos cu caramida cu
tot,incastrarea geamului termopan in ciment a disparut si ea si geamul
nu mai prezinta siguranta ,teava de evacuare a centralei termice a
fost infundata si sparta. Am prezenta aceasta situatie presedintelui
Asociatiei care a spus ca am mereu ceva de comentat si
sa ma duc la spital sa ma caut ca stie el ce face. Aceasta lucrare
inutila a fost inceputa fara sa ni se prezinte un contract,vreo
clauza in cazul in care lucrarea nu corespunde ,termenul de finalizare
,nu stim nici macar numele firmei.Am reusit prin cei de la mediu care au constatat ca am dreptate sa ajungem la un compromis (adica firma care a daramat sa repare ce a stricat ) si stingeam litigiul dar intre timp asociatia a hotarat ca tot eu trebuie sa suport financiar reparatia.
Intrebare :cum pot stopa aceasta situatie?
intrebare :legea mai este valabila sau a fost abrogata? Intreb deoarece avem in blocul in care locuiesc niste vecinii proaspat mutati cu 2 copii mici si la rugaminte de a muta locul de joaca al copiilor in sufragerie deoarece la orele 22,30-23 totusi deranjeaza ni sa dat replica"la azil este liniste" .
Discuție lege 122/1996
Am o nedumerire.Sunt contabila unui CAR cu personalitate juridica si am un fost salariat actual pensionar rau platnic. Conform 122/1996 art.2 alin3 (cu modificare 135/11.04.2003) Contractele de imprumut sunt titluri executorii.La Casa de pensie mi s-a spus ca nu pot face poprirea deoarece trebuie doar prin executor judecatoresc sa se faca notificarea .
Parerea?
multumesc