avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... valabilitate legea 61/1991
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

valabilitate legea 61/1991

intrebare :legea mai este valabila sau a fost abrogata? Intreb deoarece avem in blocul in care locuiesc niste vecinii proaspat mutati cu 2 copii mici si la rugaminte de a muta locul de joaca al copiilor in sufragerie deoarece la orele 22,30-23 totusi deranjeaza ni sa dat replica"la azil este liniste" .
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 17:44, 24 Martie 2012
Legea 61/1991 este inca in vigoare, a fost republicata in MO 77 / 31.01.2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare apartament - ce ore de liniste trebuie respectate? adela05 adela05 Buna ziua! Am de gand sa-mi renovez apartamentul. Toata procedura dureaza aproximativ o luna. Va rog sa ma invatati cum sa procedez ca sa fie totul perfect ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a avea ... anaililenache anaililenache Bună ziua! Aș dori să știu ce trebuie să fac pentru a avea liniște în propria casă. Precizez că stau la etajul 4,dar în fiecare zi, nu contează ora ... (vezi toată discuția)
Amenda Saleh Saleh As dori sa stiu daca e posibil sa fiu amendata penteu ca copilul meu de 7 ani se joaca intre orele 14 -20 dupa scoala .zgometele produse ar fi de mersul prin ... (vezi toată discuția)