avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate stavarion16

Activitate stavarion16

Răspuns la discuția in caz de divort
ok...va multumesc ...ramine de vazut...:*
buna ziua,as dori sa ma ajutati cu o chestiune legata de divort...eu sunt casatorita de cinci ani in urma casatoriei a rezultat un copil .Momentan eu nu ma aflu in tara...lucrez in strainatate am plecat cu acordul sotului si al soacrei care locuieste cu noi...copilul a ramas cu tatal si cu soacra...au fost ajutati sa aiba grija de copil si de catre mama si sora mea...pina au reusit sa il inscrie la gradinita...pe la inceputul anului am vorbit cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca nu mai putem ramine casatoriti si am cazut de acord sa divortam.A ramas ca o sa rezolvam cind ajung inapoi in tara.Acum nu vor sa primeasca nimic de la mine pt. copil...ma refer la bani si hainute pt. copil..:( si ami ieste teama ca se vor folosi de asta la divort ...mentionez ca soacra a amenintat ca ,copilul nu va parasi niciodata casa in care sta acum ...adica locuinta sotului.Cred ca vor sa ma acuze de abandon...se poate asta?Si cum sa procedez pt a lua copilul cu mine...asta ami doresc sa divortez, sa obtin custodia si sa iau copilul cu mine in strainatate acolo unde lucrez...poate sotul meu sa intreprinda ceva in lipsa mea si sa aiba castig de cauza...pt ca a amenintat ca nu-mi va da copilul va face tot posibilul sa obtina custodia lui. Va multumesc si astept un raspuns ...:sorry:
BUNA ZIUA,sotia mea are contracct de munca pe perioada determinata de un an,contractul se prelungeste anual odata cu inoirea certificatului de handicap al copilului(am uitata sa mentionez ca este asistent personal pt. un copil cu dizabilitati,certificatul lui de handicap prevede sa aiba ansotitor),nu stiu in ce mod ar putea fi afectata ,am auzit diferite zvonuri cum ca nu s-ar mai prelungi contractele de munca ,va rog daca se poate sa-mi spuneti daca e posibil .Multumesc
Răspuns la discuția pensie de invaliditate
Va multumesc.O zi buna va doresc
Răspuns la discuția pensie de invaliditate
Am fost pensionat la 1 februarie 2009.
Buna ziua ,as dori sa va intreb daca marirea pensiei care a intrat in vigoare de la 1 ianuarie 2011 este valabila si pt. pensia de invaliditate ,mentionez ca am lucrat in grupa antai de munca zece ani.Multumesc