avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NOUL COD AL MUNCII MA VA AFECTA?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NOUL COD AL MUNCII MA VA AFECTA?

BUNA ZIUA,sotia mea are contracct de munca pe perioada determinata de un an,contractul se prelungeste anual odata cu inoirea certificatului de handicap al copilului(am uitata sa mentionez ca este asistent personal pt. un copil cu dizabilitati,certificatul lui de handicap prevede sa aiba ansotitor),nu stiu in ce mod ar putea fi afectata ,am auzit diferite zvonuri cum ca nu s-ar mai prelungi contractele de munca ,va rog daca se poate sa-mi spuneti daca e posibil .Multumesc

Alte discuții în legătură

Revisal carmengabriela carmengabriela Doresc sa stiu daca mai are cineva probleme cu inregistrarea contractelor de munca ale asistentilor personali pe durata determinata, care se prelungesc in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) ... farcasalin farcasalin Buna ziua Am un copil minor cu grad de handicap 2( accentuat) si vreau sa stiu daca conform art.28 din L 448/2006,eu si sotia fiind reprezentanti legali,eu ... (vezi toată discuția)
Contract de munca incheiat pe perioada determinata - asistent personal geanina_Prv geanina_Prv conf. Legii 448/2001, persoana cu handicap grav are dreptul la un asistent personal al carui contract de munca se incheie pe perioada valabilitatii ... (vezi toată discuția)