avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate luoanamihaela

Activitate luoanamihaela

Discuție Act Aditional
As dori sa stiu daca print-un act aditional la un contract de colaborare pot elimina anumite articole iar la sfarsitul actului pot face precizarea ca numerotarea articoleleor se va face corespunzator , tinand cont de modificarile aduse .
Va multumesc .
Am formulat o cerere de indreptare de eroare materiala . Aceasta cerere a fost admisa . Incheierea : Sedinta Publica : 28.09.2011 si preambulul ,, Prezent in sala , paratul ..... arata ca numele corect este ..... " . Dupa care urmeaza motivare si ,, Admite cerere de In dreptare ..... " . Dupa cum se poate observa incheierea a fost data in sedinta publica si nu in camera de consiliu si mai mult decat atat cu toate ca nu am fost citati , paratul este prezent in sala . In acelasi timp paratul face Apel invocand faptul ca aceasta incheiere nu a fost data in camera de consiliu si in acest fel au fost incalcate dispoz. Art.281 C.Prc. Civila . Precizez ca eu am calitate de reclamant si numele corect a fost cel solicitat in cererea de increptare materiala , lucru recunoscut si de parat .
Va rog sa-mi spuneti cum ma pot apara eu .
Stim ca semnarea si stampilarea unui contract , inseamna asumarea acestuia de ambele parti contractante . Dar Uunde gasesc o asemenea reglementare . Exista ART. din Codul Civil , Codul Comercial sau o anumita legea care prevede explicit acest aspect juridic. Va rod daca ma puteti indruma catre o prevedere legala in acest sens .Va multumesc.
In baza unui Contract de Certificare intre doua societatii , s-au obtinut obtinut Certificatul ISO 9001 si OHASAS . Dupa trecerea unui an de la obtinere , urmau sa fie efectuate supravegherile de audit . Acest lucru nu s-a intamplat . S- a procedat la notificarea aplicantului , prin care a fost instiintat ca certificatele sunt suspendate si daca in termen de 3luni nu va efectua supravegherea se vor anula . In aceasta situatie supravegherea nu s-a efectuat nici pana in prezent notificarea fiind facuta in luna Septembrie 2010.
Pe certificatele aplicantului este stipulat faptul ca ca aceste certificate sunt proprietatea ,,s.c. ........ " . Acesta refuza sa mi le inapoieze . Cum procedez sa-l oblig sa mi le inapoieze ?
Discuție Drept Penal
Am primit de la o societate cu care am un contract 2 file CEC drep garantie pentru o suma de bani .Filele CEC SUNT COMPLETATE CU SUMELE RESPECTIVE , SEMNATE STAMPILATE DAR NU AU DATA .
Am trimis debitoarei o adresa prin care o rog sa gasim o cale amiabila de achitare a sumei restante , iar in cazul in care nu raspunde solicitarii noastre , respectiv pana la data de 10.03.2011 filele CEC vor fi date spre decontare banci.
Acest lucru l-am facut dar data de pe cec a fost completat de mine .
Am savarsit infractiune de fals sau uz de fals ?
Discuție Codul Muncii
In cazul prelungirii unui contract de munca pe perioada determinata , pentru a ma incadra in Termenul prevazut de Art.82 C.M. se va lua in calcul si contractul initial sau se calculeza cele 24 de luni numai prelungirile acestui contract .