avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In dreptare de eroare materiala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In dreptare de eroare materiala

Am formulat o cerere de indreptare de eroare materiala . Aceasta cerere a fost admisa . Incheierea : Sedinta Publica : 28.09.2011 si preambulul ,, Prezent in sala , paratul ..... arata ca numele corect este ..... " . Dupa care urmeaza motivare si ,, Admite cerere de In dreptare ..... " . Dupa cum se poate observa incheierea a fost data in sedinta publica si nu in camera de consiliu si mai mult decat atat cu toate ca nu am fost citati , paratul este prezent in sala . In acelasi timp paratul face Apel invocand faptul ca aceasta incheiere nu a fost data in camera de consiliu si in acest fel au fost incalcate dispoz. Art.281 C.Prc. Civila . Precizez ca eu am calitate de reclamant si numele corect a fost cel solicitat in cererea de increptare materiala , lucru recunoscut si de parat .
Va rog sa-mi spuneti cum ma pot apara eu .
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:04, 29 Octombrie 2011
Solicitati respingerea apelului ca nefond apoelantului pirit nu i s-a produs nici o vatamare a drepturilor sale prin incheiere, mai ales ca a fost prezen si recunoaste ca exista acea gresala materiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de indreptare + recurs ContSters199472 ContSters199472 Buna ziua, In situatia in care se discuta in camera de Consiliu o cerere de indreptare eroare materiala la solutia data in apel depusa de parata, dar tot in ... (vezi toată discuția)
Eroare materiala ContSters137470 ContSters137470 Intrebarea mea este: o cerere introdusa in instanta pentru indreptarea unei erori materiale intr-o sentinta este sau nu ( se considera sau nu) apel? care este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am nevoie de ajutor cristiananicoleta cristiananicoleta in hotararea de divort s-a gresit numele minorului pe care il am in custodie ,imi pute-ti spune cum sa fac o cerere de indreptare ?? Va multumesc (vezi toată discuția)