avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CERERE DE INDREPTARE + RECURS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CERERE DE INDREPTARE + RECURS

Buna ziua,

In situatia in care se discuta in camera de Consiliu o cerere de indreptare eroare materiala la solutia data in apel depusa de parata, dar tot in aceasta perioada a fost depus recurs atat de catre parata cat si de catre reclamant in termen de 15 zile, dupa incheierea din camera de consiliu, aceasta se mai poate ataca cu un alt recurs daca deja a fost depus?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters199472 , utilizator 12:37, 8 Aprilie 2011
Recursul cred ca vizeaza sentinta in totalitatea ei, nu este legat de eroarea materiala care se va indrepta in Camera de consiliu.
Daca indreptarea vizeaza art. 281 indice 1, se poate cere completarea hotararii in acelasi termen in care se poate declara recurs.
Conform calculelor si evaluarilor (inscrise in documente) in cazul acesta fiind un partaj judiciar cu iesire din indiviziune (succesiune), apare in solutia data la apel faptul ca parata trebuie sa plateasca o sulta in valoare de..... lei, in loc de reclamantul are de platit paratei sulta in valoare de..... lei (in dispozitiv). Pentru acest motiv am solicitat cerere de indreptare dar si recursul a fost depus pentru acelasi motiv de catre parata. Reclamantul a depus recurs pentru alte aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa indrepte eroarea materiala si de calcul? desirelia75 desirelia75 judecatoria emite o hotarare in care s-a strecurat o greseala materiala si de calcul.aceasta greseala apare evidentiata corect in raportul de expertiza ... (vezi toată discuția)
Raspuns cerere de indreptare eroare materiala+ recurs sore sore Buna seara, In situatia in care s-a depus in (termenul de 15 zile) recurs pentru o succesiune cu iesire din indiviziune, iar dupa depunerea acestuia s-a ... (vezi toată discuția)
Dispozitiv sentință Alexandru-Mugur Ionescu Alexandru-Mugur Ionescu Am o nelămurire, cum poate fi interpretată într-o Hotărâre judecătorească sintagma ,, si propun \" ? Este vorba de atribuire în natură sau de ... (vezi toată discuția)