Bună ziua,
Voiam sa va întreb dacă s-a modificat cumva legea privind locul de dezbatere a masei succesorale, sau a rămas în viguare Legea care prevede dezbaterea Succesiunii sa fie făcută unde a avut defunctul ultimul domiciliul?.
Multumesc anticipat!
Buna ziua,
Aveam nevoie de un sfat, va rog!
Am facut o simulare a vechimii la Casa de Pensie si mi s_au comunicat 8 ani lipsa.
Mentionez ca acesti ani erau existenti pe Carnetul de munca, dar mi s-a spus ca nu au toate stampilele la incheierea perioadei de lucru.
Este vorba 1992_2000.
Mulțumesc pentru răspuns!
Buna ziua,
Am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra.
Fiului meu i s-a pierdut bagajul la Otopeni cursa fiind Otopeni -Londra escală si Islanda.
A facut reclamatie la Londra, au fost gasite cazute de pe banda la Otopeni ,li s-a comunicat sa-si reiat drumul in Islanda ca ii vor trimite ei bagajul (cei din Anglia).
Acum bagajul e in biroul agentiei din Anglia si nimeni nu isi ia responsabilitatea sa-l trimita.
Imi motiveaz ca linia. care a pierdut bagajul nu are cursa in Islanda.
Am facut reclamație,am dat nenumarate de telefoane, dar toata lumea spune sa astepte.
Problema este ca in bagaj au toate hainele groase, cortul smd.
Multumesc pentru orice sfat.
Bună seara,
Am o mare rugăminte!
Am avut o mașină 15 ani pe care am vândut-o., înlocuind - o cu o alta mașina înscrisă pe numele fiului meu.
Problema mea este dacă pot modifica contractul de parcare pe numele lui ținând cont ca avem aceiași adresa și are și el cerere depusa la Adp.
Locuim împreună.
Doream sa fiu total în legalitate, dar mi s-a spus ca o sa pierd locul de parcare..
Mulțumesc anticipat!
Buna seara,
Doresc sa va solicit o lamurire cu previre la calcul consumului individual pentru caldura facut de firma I...
Am solicitat administratorului sa cheme pe cineva sa ne explice metoda de calcul dar in zadar, am transmis si un e-mail la firma sus mentionata - tot fara sorti de izbanda.
Vreau sa mentionez ca la subsol s-a montat un repartitor pentru consumul generat de tevile verticale si in urma acestui repartitor am ajuns sa platesc mai multe unitati consumate pentru partile comune decat consum eu cu incalzirea repartizata conform repartitoarelor din apartament.
Exemplu:Eu pe luna precedenta am consumat 66.55 unitati in apartament si pentru partile de la subsol am de plata 126 de unitati.
Totodata mai platim si parti comune 1.63%.
Ceea ce mi s-a parut suspect este ca ptr. 380 de unitati am de plata 98.83 si
pentru 191 de unitati am de plata 60.22.
Daca am face si regula de 3 simpla tot nu iese nimic.
Se poate observa valoarea consumul de unitati este dublu si calculul valoric ?.......
Cu deosebita stima,
Neli Nenciu