avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime pe carnetul de munca nerecunoscuta Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime pe carnetul de munca nerecunoscuta Buna ziua, Aveam nevoie de un sfat, va rog! Am facut o simulare ...

Buna ziua,
Aveam nevoie de un sfat, va rog!
Am facut o simulare a vechimii la Casa de Pensie si mi s_au comunicat 8 ani lipsa.
Mentionez ca acesti ani erau existenti pe Carnetul de munca, dar mi s-a spus ca nu au toate stampilele la incheierea perioadei de lucru.
Este vorba 1992_2000.
Mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 12 Ianuarie 2023
Contactați fostul angajator pentru a remedia problema.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cumva este vorba despre viza ITM-ului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la pensie - carnet de munca fara viza itm elenabarbu elenabarbu va rog sa ma ajutati cu o problema , mama vrea sa iasa la pensie dar ia respins decizia cum ca ii lipsesc opt luni care apar pe cartea de munca dar nu au ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat in revisal danaflo danaflo Buna ziua. In perioada 08.2005-08.2006 am lucrat la o firma x, cu contract de munca, insa nu mi-au deschis carte de munca. La plecare, mi-au dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Lipsa state salarii la itm INTA INTA Am constatat, solicitand cartile de munca ramase inca la ITM, ca lipsesc statele de salarii din 2009 si 2010. Nu stiu inca din ce motive. Cei de acolo mi-au ... (vezi toată discuția)