avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare, Am o mare rugăminte! Am avut o mașină 15 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare, Am o mare rugăminte! Am avut o mașină 15 ani ...

Bună seara,
Am o mare rugăminte!
Am avut o mașină 15 ani pe care am vândut-o., înlocuind - o cu o alta mașina înscrisă pe numele fiului meu.
Problema mea este dacă pot modifica contractul de parcare pe numele lui ținând cont ca avem aceiași adresa și are și el cerere depusa la Adp.
Locuim împreună.
Doream sa fiu total în legalitate, dar mi s-a spus ca o sa pierd locul de parcare..
Mulțumesc anticipat!

Ultima modificare: Duminică, 3 Octombrie 2021
nelinenciu@yahoo.co, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:00, 4 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul ca dv ca titular de contract de inchiriere loc parcare sa solicitati la serviciul specializat modificarea in evidente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere loc parcare gigelas gigelas Buna ziua, Fiul meu a avut o masina si a inchiriat (prin licitatie) un loc de parcare,de la Primarie,in spatele blocului unde locuim. Ulterior,a vandut ... (vezi toată discuția)
Transfer loc de parcare pe numele sotiei AnCh AnCh Buna ziua, Sunt nou pe acest forum si nu am gasit raspunsul la intrebarea mea dupa ce am rasfoit putin prin paginile afisate la cautarea de loc de parcare ... (vezi toată discuția)
Anulare autorizatie parcare morningstarlucifer morningstarlucifer Buna seara, Intai de toate, nu am stiut in ce categorie sa includ aceasta intrebare, pentru ca nu am gasit. \"Detin\" un loc de parcare de resedinta in ... (vezi toată discuția)