As vrea sa stiu ce inseamna "Stadiu procesual: Revizuire fond" pe site-ul [ link extern ] .
In aceasta faza, de revizuire, se percepe jumatate din taxa judiciara de timbru ?
Cand/de cate ori pe zi se actualizeaza site-ul ?
Initial reclamantul-parat a solicitat sa i se atribuie 60% din totalul masei partajabile, apoi dupa ce paratul-reclamant a solicitat si el la randul lui 65% din totalul masei partajabile si reclamantul-parat a solicitat mai mult, adica 70%, prin cerere reconventionala.
Reclamantul-parat a platit taxa judiciara de timbru de 3% din diferenta de la 50% la 70%.
In cazul cel mai defavorabil reclamantul-parat va ramane cu 50% (adica jumatate) sau cu diferenta de 100% - 65% (solicitata de paratul-reclamant) ?
Adica, se tine cont de cat a cerut fiecare in cererea reconventionala formulata prima data sau cat au cerut ultima data ?
Sau se pleaca de la 0% sau de la 50% pana la cat a cerut fiecare, evident nedepasind 100% (cat au cele 2 parti)?
...dreptate am, dar nu stiu daca va intelege si judecatorul
Asa, statistic vorbind, cam cat la suta din cazuri se mai rectifica la apel (se apropie cat de cat de 50 % ) ?
In cazul unei nemultumiri referitoare la rezolutia data in fond, se merita continuarea judecarii formuland o cerere de rejudecare la apel ?
Sau...nu se schimba mai nimic din rezolutia data la judecarea in fond.