avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stadiu procesual: Revizuire fond
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stadiu procesual: Revizuire fond

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce inseamna "Stadiu procesual: Revizuire fond" pe site-ul [ link extern ] .
In aceasta faza, de revizuire, se percepe jumatate din taxa judiciara de timbru ?
Cand/de cate ori pe zi se actualizeaza site-ul ?

Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
adevar, utilizator
Cel mai recent răspuns: adevar , utilizator 15:19, 17 Februarie 2011
Conform art. 3 lit h din Legea 146/2997 cererea de revizuire se taxeaza cu 10 lei.
Portalul se actualizeaza (teoretic) zilnic.
Si cine/cand se poate cere o revizuire ?
Cu ce ajuta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si procedurile ioanandrei ioanandrei va rog mult sa ma ajutati : MOMENT 1 : Judecatorie , Actiune Civila ( anul 2006 ) ,Cauza neevaluabila in bani.SENTINTA data , atacabila cu RECURS. (anul ... (vezi toată discuția)
Dupa pronuntare ce urmeaza ? azi112010 azi112010 As avea si eu urmatoarele intrebari: - cum aflu ce se dispune la pronuntare (ni s-a spus ca in 5 zile) ? - dupa pronuntare, in cazul in care ceva nu este ... (vezi toată discuția)
Referitor taxa timbru in cazul contestatiei la poprire (og 92/2003) peresoana fizica mmelinescu mmelinescu iNSTANTA DE FOND NU MI-A PERCEPUT TAXA TIMBRU. IN RECURS MI SE CERE TAXA TIMBRU. MINISTERUL NU-MI RASPUNDE. rOG PE CEI CE AU CUNOSTINTE DESPRE ACEST CAZ, ... (vezi toată discuția)