avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... REFERITOR TAXA TIMBRU IN CAZUL CONTESTATIEI LA POPRIRE ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

REFERITOR TAXA TIMBRU IN CAZUL CONTESTATIEI LA POPRIRE (OG 92/2003) PERESOANA FIZICA

iNSTANTA DE FOND NU MI-A PERCEPUT TAXA TIMBRU.
IN RECURS MI SE CERE TAXA TIMBRU.
MINISTERUL NU-MI RASPUNDE.
rOG PE CEI CE AU CUNOSTINTE DESPRE ACEST CAZ, SA-MI COMUNICE NORMA JURIDICA, CARE REGLEMENTEAZA ACEST CAZ.
MULTUMESC ANTICIPAT,
M. MELINESCU
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:26, 29 Noiembrie 2009
:offtopic: Ati putea sa nu mai scrieti cu litere mari !
Daca scrieti numai cu litere mari este ca si cum ati tipa la ceilalti utilizatori !

Ati putea edita mesajul si sa explicati mai clar ce problema aveti ?
Ultima modificare: Duminică, 29 Noiembrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Legea nr. 146/1997 (Actualizata 2009), privind taxele judiciare de timbru

Potrivit Legii nr.146/1997, la art. 11 (1) se prevede ca, cererile pentru exercitarea apelului sau recursului impotriva hotararilor judecatoresti se taxeaza cu 50% din:
- taxa datorata pentru cererea sau actiunea neevaluabila in bani, solutionata de prima instanta;
- taxa datorata la suma contestata, in cazul cererilor si actiunilor evaluabile in bani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs- taxa timbru judiciar bryan bryan Ma puteti ajuta cu valoarea? taxei de timbru judiciar ,pentru Recurs impotriva unei sentintei prin care s-a respins angajarea raspunderii patrimoniale a ... (vezi toată discuția)
Recurs otto2007 otto2007 Buna ziua, Cat se plateste taxa de recurs daca actiunea initiala solutionata nu a fost taxata adica nu a platit taxa de timbru? (vezi toată discuția)
Pentru recurs intr-un dosar de fond judiciar se platesc taxe etc.? cristina/BZ cristina/BZ un cunoscut se intreaba daca la depunerea recursului sau pana la termen nu trebuie sa plateasca taxa la trezorerie si timbru judiciar.daca da si nu o face ce ... (vezi toată discuția)