avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate RaducanuMarian

Activitate RaducanuMarian

Răspuns la discuția preluari firme
Multumesc pentru raspuns dar nu m-am lamurit,nu stiu la ce sa ma astept,am deja conturile blocate iar eu nu voi putea plati datoria la buget decat esalonat,ma paste o executare silita?
O zi bua.
Discuție preluari firme
Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema:sunt unic asociat al unei societati de transport care in timp a acumulat datorii la buget de aproximativ 20 000 ron.Am tot vazut anunturi in ziar si pe internet cu preluari de firme cu datorii mari si foarte mari.Intrebarea mea este de ce ar cumpara cineva o firma cu datorii,ce presupune asta,?Eu as putea sa vand societatea in conditiile in care am si un leasing financiar in desfasurare,as putea infiinta o firma noua si sa preiau leasingul pe ea,imi trebuie acordul societatii de leasing?
Multumesc.
O zi buna.
Discuție prima casa
Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca o casa de chirpic poate fi achizitionata prin programul prima casa?
Multumesc.
O seara buna.
Buna ziua,
ma numesc Raducanu Florentina si va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare:
care este procentul care se plateste la notar la vanzarea unui imobil?este fix sau difera de la notar la notar?
Multumesc.
O zi buna.
Buna ziua,
am si eu o intrebare:ce se intampla daca nu platesti o amenda pentru rovineta?am semnat pentru primire iar amenda este pe persona juridica in valoare de 2700,00 ron plus taxa despagubire de 700 si ceva euro.