avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovinieta

Buna ziua,
am si eu o intrebare:ce se intampla daca nu platesti o amenda pentru rovineta?am semnat pentru primire iar amenda este pe persona juridica in valoare de 2700,00 ron plus taxa despagubire de 700 si ceva euro.
Cel mai recent răspuns: Caphonne , utilizator 13:55, 20 Iulie 2011
Pana la urma societatea va fi executata silit. La amenda si taxa de despagubire se vor adauga cheltuielile de executare silita. De regula, astfel de executari se fac prin banca la care societatea are deschis cont. Banca percepe comision pentru operatiunea de executare. Nu e o veste buna... dar asta e. Banuiesc ca, intradevar, masnina nu avea rovineta. Asa ca, o plangere impotriva proceslui-verbal de contraventie este sortita esecului.
Buna ziua, si eu sunt cam in aceeiasi situatie numai ca la o alta valoare,amenda trebuie platiata ca asta e neatentia se plateste ce nu inteleg eu este faptul ca am trei amenzi pe aceeiasi masina si pe fiecare scrie ca trebuie sa platesc si taxa de despagubire. In acest moment am rovigneta valabila pe anul 2011.
Succes!
Buna ziua acum un an am vandut o masina cu act de vanzare cumparare am radiat-o de la administratia financiara dar cel care a cumparat-o nu a inregistrat-o pe numele lui.Ieri am primit o instiintare de plata de la CNADNR pentru circulatie fara rovinieta.Pot sa contest amenda cu actul de vanzare-cumparare?Daca nu platesc amenda ce se intampla?Vine cineva sa ma execute silit ,ramane la circa financiara?
Multumesc.
Buna ziua, am patit si eu ceva asemanator dar era amenda de radar si am comunicat Politiei Rutiere copie dupa contractul de vanzare -cumparare si dupa radierea de la financiar si nu am fost buna de plata respectivei amenzi.In cazum dv. cred ca trebuie sa comunicati celor de la CNADNR documentele ce fac dovada instrainarii.Puteti folosi adresa lor de mail si sa solicitati confirmarea primirii documentelor.
Mult succes,
Va multumesc mult maine voi scana documentele si le voi trimite celor de la CNADNR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala rovinieta cureleaf cureleaf buna ziua, pe data de 05 08 2011 am primit un proces verbal prin care mi se comunica ca in data de 30.01.2011 am circulat fara rovineta, drept urmare mi s a ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta - tarif de despagubire ionutt ionutt Buna ziua! Cunoaste cineva regimul juridic al tarifului de despagubire aplicat alaturi de o amenda contraventionala pentru conducerea unei masini fara a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rovigneta sandoor sandoor Buna ziua, am o Dacie double cab, de 3 ani, pentru care anual in Octombrie cumpar rovigneta pe un an de zile ca sa nu mai am problema in urmatorii 12 luni. In ... (vezi toată discuția)