avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate Barbalata Ovidiu

Activitate Barbalata Ovidiu

Numai de catre unitatea bancara care v-a inscris , daca exista motive intemeiate.
Atentie la raspunsuri ! Puteti obtine credit chiar si dvs. daca nu aveti mai mult de 90 zile restanta , prin refinantarea si suplimentarea creditului existent daca veniturile pot sustine o astfel de rata. DAR , ATENTIE !!!! Sotia daca nu a fost coplatitor pentru creditele dvs. , deci nu apare in Biroul de credit , poate contracta singura un credit fara ca dvs. sa participati cu veniturile la noua finantare . Pentru detalii ma puteti contacta : ovidiu.barbalata@kiwifinance.ro









Stiu ca esti suparat ! Din pacata daca privim din punct de vedere al celui care finanteaza imprumutul ( adica al Bancii) temerea este justificata , in sensul in care indiferent de garantiile aduse acesta doreste sa-si recupereze imprumutul pe cale amiabila conform conditiilor contractuale. Istoricul celor care stau in spatele afacerii nu ii asigura garantia ca lucrurile se vor intampla asa...... din pacate.
Cum sa nu aiba nicio legatura faptul ca asociatul , ca persoana fizica , are un comportament de debitor rau platnic? Atentie la sfaturi !!!!