avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Pot obtine credit daca sunt in biroul de credit ?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Pot obtine credit daca sunt in biroul de credit ?

Buna ziua ,
Pot obtine credit daca eu sunt inregistrat in biroul de credit cu restante iar sotia nu ? In acest caz sotia poate contracta singura un credit ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: OVB Allfinanz , Consultant credite si finantari 09:16, 17 Iunie 2011
Nu prea cred, pt ca cei de la banca au obiceiul sa verifice familia la CRB
Atentie la raspunsuri ! Puteti obtine credit chiar si dvs. daca nu aveti mai mult de 90 zile restanta , prin refinantarea si suplimentarea creditului existent daca veniturile pot sustine o astfel de rata. DAR , ATENTIE !!!! Sotia daca nu a fost coplatitor pentru creditele dvs. , deci nu apare in Biroul de credit , poate contracta singura un credit fara ca dvs. sa participati cu veniturile la noua finantare . Pentru detalii ma puteti contacta : ovidiu.barbalata@kiwifinance.ro









Cu siguranta puteti obtine un credit.In conditiile actuale cand piata este partial blocata si bancile doresc sa isi recupereze din sumele acordate credit, iar biroul de credit nu reprezinta o conditie obligatorie, el este optional si tine de politica fiecarei banci daca este sau nu luat in considerare.Depinde de la caz la caz, sunt oameni cu multe credite mici la multe unitati bancare si intazierile sunt inevitabile.Asta nu inseamnaca acel clinent nu prezinta bonitate sau ca este rau platnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit refuzat pe motiv ca sotia figureaza in biroul de credit aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit pe 10 ani pe numele ei pentru sora ei urmand ca aceasta sa plateasca ratele. In anul 2008 ... (vezi toată discuția)
Pot garanta un imprumut daca am datorii ? Matheo25 Matheo25 Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt ... (vezi toată discuția)
Depasire termen scadenta rata peste 30 zile viorelh viorelh buna seara, As vrea sa stiu ce se intampla daca depsesc termenul scadent la rata pentru un credit ipotecar peste 30 zile. Mai exact depasesc cu 10 zile ... (vezi toată discuția)