avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... depasire termen scadenta rata peste 30 zile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

depasire termen scadenta rata peste 30 zile

buna seara,

As vrea sa stiu ce se intampla daca depsesc termenul scadent la rata pentru un credit ipotecar peste 30 zile. Mai exact depasesc cu 10 zile peste cele 30 zile. Intru in baza de date a celor rai platnici? Ce implica acest lucru?

Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:47, 12 Mai 2012
Da, restanta dvs va fi raportata in Biroul de credite si probabil si in CRB. De patit nu patiti nimic, chiar daca veti vrea sa mai contractati un credit, daca ati avut o singura restanta in aceasta categorie 90% din banci nu vor tine cont de ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitati obtinere credit- nominalizare in baza de date ca rau platnic tavy_avy tavy_avy Buna seara. Vreau sa stiu daca mai pot face un credit de nevoi personale daca sunt inscris la Biroul de credit si CRB ca rau platnic!?! Am avut restante mai ... (vezi toată discuția)
Imprumut bancar - solicitant restantier la alta banca desire12 desire12 buna ziua,daca a facut un imprumut de nevoi personale acum vreo 3-4 ani in urma si nu la achitat la o banca oarecare,si acum vrea sa faca din nou imprumut ... (vezi toată discuția)
Pot obtine credit daca sunt in biroul de credit ? ovidiub1 ovidiub1 Buna ziua , Pot obtine credit daca eu sunt inregistrat in biroul de credit cu restante iar sotia nu ? In acest caz sotia poate contracta singura un credit ... (vezi toată discuția)