avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării credite pot obtine societatile comerciale cu ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

credite pot obtine societatile comerciale cu administratori care sunt in biroul de credite?

buna seara
citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut.
asadar care este adevarul?in functie de banca?sau de alte relatii...
sau ne invartim in jurul cozii
cu stima celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: Barbalata Ovidiu , Consultant credite si finantari 22:37, 21 Februarie 2011
Una este sa fii in CRB ca persoana fizica si alta este va firma la care esti asociat sa solicite acordarea unui credit. Nu are nici o treaba una cu alta.
Creditul pe societate se poate acorda indiferent daca asociatul este in CRB sau nu....
Verificati la orice banca!
In biroul de credite se raporteaza numai clientii persoane fizice rau platnice. Nu are nicio legatura faptul ca, asociatul, ca persoana fizica, are un comportament de debitor rau platnic, in vreme ce societatea care solicita finantare este fara istoric negativ in CRB (riscuri bancare raportabile peste 20.000 RON, valoare a imprumutului contractat).
Cum sa nu aiba nicio legatura faptul ca asociatul , ca persoana fizica , are un comportament de debitor rau platnic? Atentie la sfaturi !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit pers juridica daca administratorul figureaza la biroul de credite lackoka lackoka buna seara citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut. asadar ... (vezi toată discuția)
Credit bancar mona_lisa mona_lisa Buna seara! Daca o persoana fizica a fost in baza de date ca rau platnic la o banca acum 2 ani iar in urma cu aproximativ 10 luni si a deschis o firma(SRL) ... (vezi toată discuția)